Ne dao Bog većeg zla

Ne dao Bog većeg zla - Tribuson, Goran | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tribuson, Goran
DIMENZIJA
4,34 MB
NAZIV DATOTEKE
Ne dao Bog većeg zla.pdf
ISBN
7168728321654

OPIS

Iako će mnoge svojom atmosferom i ponekim likom ovaj roman Gorana Tribusona podsjetiti na njegove autobiografske proze Rani dani i Trava i korov, ovaj je put, kako navodi autorica pogovora Ana Lederer, riječ o bildungsromanu. Članovi obitelji, manje-više poznati otprije, ovdje će se naći u novim, neobičnim i duhovitim, ali za razliku od autobiografskih proza, izmišljenim situacijama. Prema ovomu romanu redateljica Snježana Tribuson snimila je istoimeni film s Ivom Gregurevićem, Mirjanom Roginom i Goranom Navojcem u naslovnim ulogama.

Film je sniman u Bjelovaru i Samoboru. Nastao je prema istoimenoj knjizi Gorana Tribusona, koji je i scenarist, a njegova sestra Snježana Tribuson 12 Goran Tribuson Ne dao Bog većeg zla 13 oba Božića, katolič­ki i pravoslavni, koji je slavila baka Ruža, ali moram istaknuti da su vjerski blagdani na toj razini bili nešto inferiorniji zbog propisanog posta koji se nije pojavlji­ vao kao sastavni dio državnih praznika.

Da je to obično čeljade, netko koga upravo transportiraju u Arenu ni pola žalosti, jedan manje, jedan više - tek statistička brojka i trošak za familiju. Ali predvodnik države! GORAN TRIBUSON NE DAO BOG VEĆEG ZLA.

POVEZANE KNJIGE