Nije lako biti kralj

Nije lako biti kralj - Đokić, Ana | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Đokić, Ana
DIMENZIJA
7,45 MB
NAZIV DATOTEKE
Nije lako biti kralj.pdf
ISBN
4896032769136

OPIS

Biti kralj nije nimalo lako.Toliko sastanaka, dogovora, primanja, turnira… obaveza različitih vrsta. I sve bi bilo lakše kada dvorac Alonsa IV. ne bi bio na raskrižju nevidljivih, nebeskih putova. A biti na nebeskom raskrižju znači imati puno, puno nevolja. Srećom da je tu znatiželjni princ Almo koji se znade dosjetiti rješenju tako neobičnih problema. Biti kralj nije nimalo lako jer se može dogoditi da se od silnih obaveza kraljica osjeti zanemarena i nevoljena. To se dogodilo kraljici Anabeli. Biti kralj nije nimalo lako. Kraljevski je posao najteži na svijetu! Toliko težak da ponekad i sam kralj mora reći: DOSTA!

View production, box office, & company info The Best TV and Movies to Watch in May ... The next video is starting stop. Loading...

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android . Rosaura nije bila ubijena, nego samo odvedena kralju da on naredi trećoj strani da ju ubiju jer je najstrože zabranjeno razgovarati sa Sigismundom. Ja sam kralj i imam plan.

POVEZANE KNJIGE