Praznici u komi

Praznici u komi - Beigbeder, Frederic | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Beigbeder, Frederic
DIMENZIJA
8,52 MB
NAZIV DATOTEKE
Praznici u komi.pdf
ISBN
1392872130341

OPIS

Na samom smo svršetku dvadesetoga stoljeća, u pomalo apokaliptičnoj atmosferi devedesetih, u Parizu se otvara novi noćni klub “Zahod”. Na svečano otvorenje pozvani su svi slavni onoga vremena, od Christiana Lacroixa, Jacquesa Derridae, Carle Bruni do glavnoga junaka, Marca Marronniera, pisca i kroničara društvenoga života. Domaćin večeri je DJ Joss, poznat i slavan od New Yorka do Tokija, Marcov prijatelj iz mladosti. U samo dvanaest sati, od večeri do jutra, prisustvujemo ludoj zabavi likova svih vrsta. Uz zaglušujuću glazbu, šampanjac, votku i ecstazy euforični gosti gube kontrolu. Sve je podređeno užitku i radi užitka sve je dopušteno. Marronnier, Beigbederov alter ego, iako i sam protagonist dekadentnoga partijanja, duhovito i lucidno ironizira pariško visoko društvo. Držeći se Borgesove “Noć je duga samotna fešta”, taj tipični hedonist ipak razmišlja samo o ljubavi, koja se pred zoru iznenada i pojavljuje.

Frédéric Beigbeder: Praznici u komi 96,00 kn 120,00 kn. Sadržaj Na samom smo svršetku dvadesetoga stoljeća, u pomalo apokaliptičnoj atmosferi devedesetih, u Parizu se otvara novi noćni klub "Zahod".

Sadržaj Na samom smo svršetku dvadesetoga stoljeća, u pomalo apokaliptičnoj atmosferi devedesetih, u Parizu se otvara novi noćni klub "Zahod". Na svečano otvorenje pozvani su svi slavni onoga vremena, od Christiana Lacroixa, Jacquesa Derridae, Carle Bruni ... Na samom smo svršetku dvadesetoga stoljeća, u pomalo apokaliptičnoj atmosferi devedesetih u Parizu se otvara novi noćni klub "Zahod".

POVEZANE KNJIGE