Selo u kojem je živio Nijemac

Selo u kojem je živio Nijemac - Sansal, Boualem | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sansal, Boualem
DIMENZIJA
5,68 MB
NAZIV DATOTEKE
Selo u kojem je živio Nijemac.pdf
ISBN
9293757969974

OPIS

Pripovjedači su dva brata čija je majka Alžirka, a otac Nijemac. Odrasli su u pariškom predgrađu kod očevog prijatelja, alžirskog imigranta, anjihovi roditelji su ostali živjeti u selu Aín Deb, blizu Setifa. Godine 1994. GIA je izvršila pokolj nad stanovnicima Aín Deba. Bol dvojice braće zbog žalosti za izgubljenim roditeljima postaje još veći kad ih pogodi još surovije saznanje o tome ko je u stvari bio njihov otac, Nijemac koji je nosio ugledni naziv mudžahedina…

Vlasti grada Baotoua izolirale su selo u kojem je umrli pacijent živio i u karantenu stavile njegove bliske kontakte, koji su za sada negativni na testovima za tu bolest i preventivno uzimaju lijekove, objavilo je gradsko povjerenstvo za zdravstvo na svojoj internetskoj stranici. Mirjana Zubonja i Almira Drino is the author of The German Mujahid (3.81 avg rating, 752 ratings, 115 reviews, published 2008) Od 2009. do 2018.

Međutim, nakon 37 godina mirnog života u selu, dobio je informacije da vlada planira srušiti ovo selo koje je izgradila kao mjesto u kojem će živjeti vojnici. u Nantun distriktu je došlo do velikog iseljavanja pa su ga se htjeli riješiti. 5 OSOBA POGINULO Autom u kojem je živio pijan pokosio ljude u pješačkoj zoni U pravom trileru u Trieru 51-godišnji Nijemac svojim je terencom ubio najmanje petero ljudi među kojima i devetomjesečnu curicu Kako je krenulo, kaže jedan od likova, zato što su naši roditelji suviše pobožni da otvore oči, a klinci odveć naivni da bi vidjeli dalje od nosa, naselje će se uskoro pretvoriti u savršeno ustrojenu islamsku republiku.

POVEZANE KNJIGE