Tell me more premium engleski poslovni

Tell me more premium engleski poslovni Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
7,73 MB
NAZIV DATOTEKE
Tell me more premium engleski poslovni.pdf
ISBN
7129807945451

OPIS

TELL ME MORE se vratio! Ponajbolji svjetski softver za učenje jezika ponovno je ovdje, u novoj inačici – još bolji, još opsežniji, još zabavniji.TELL ME MORE 8 je potpuni, interaktivni tečaj koji će vas podučiti svim vještinama potrebnima za uspješno služenje stranim jezikom. Revolucionarne Auralogove metode učenja ovdje su dodatno usavršene a tri načina učenja pomoći će vam da učenje stranih jezika prilagodite svojim potrebama i ciljevima. Možete izabrati između:– samostalnog rada za program fleksibilnog učenja– rada uz vodstvo s obrazovnim programima prilagođenima vašim ciljevima– dinamičkog rada koji ocjenjuje vaš napredak za vrijeme učenjaTehnologija prepoznavanja govora, po kojoj je Auralog poznat diljem svijeta, ponovno oduševljava svojom praktičnošću, jednostavnošću i učinkovitošću.Softver za prepoznavanje govora ocjenjivat će vaš izgovor, pomagati vam, popravljati vaš izgovor kroz interaktivne dijaloge i razvijati vaše komunikacijske vještine. Učit ćete uz više od 3 sata videoprograma po jeziku, a 3D fonetske animacije vodit će vas kroz svaki korak izgovora pojedine riječi ili rečenice.Tell Me More 8 donosi vam sve što vam je potrebno za suvereno vladanje engleskim i njemačkim jezikom. I u engleskom i u njemačkom tečaju na raspolaganju vam je sljedeće – početni, srednji i napredni stupanj; zatim komplet koji sadrži sva tri stupnja u jednom paketu, ali ga možete dobiti po cijeni dva stupnja; a tu je i četvrti, poslovni stupanj koji će vas naučiti kako se nositi sa svakodnevnim i onim malo složenijim situacijama u poslovnom životu. Svaki stupanj nudi vam više od 250 sati učenja i 40 vrsta aktivnosti (različite vježbe i zadaci usredotočeni na razumijevanje, pisanje i govor, gramatiku, rječnik i kulturu), video-zapise i interaktivne dijaloge, a posebice ćete uživati uz novu, ekskluzivnu opciju “Filmski set“.Uz pomoć Filmskog seta istražit ćete svijet sinkronizacije, odlično se zabaviti i usput naučiti mnoštvo pojedinosti o stranom jeziku. Uđite na snimanje stvarne televizijske serije ili filma i postanite jedan od likova! Baš kao u studiju za snimanje, iz scenarija možete uvježbavati izgovor odabranih rečenica svojeg lika.Kada ste spremni, snimite glas svojeg lika u stvarnom vremenu. Nakon toga možete gledati isječak iz filma snimljen vašim glasom! Kao i njegovi prethodnici, i Tell Me More 8 vam omogućuje učenje stranog jezika u udobnosti vašeg doma, kada god to želite, sa programom i lekcijama koje se prilagođuju vama i vašem stupnju znanja. Sami kreirajte svoj nastavni program i napredujte tempom koji odaberete, a napredni Tell Me More softver će nadgledati vaš napredak i stvarati unikatni program učenja samo za vas.Učenje stranog jezika nikad nije bilo ovoliko zabavno!

tell me prevod i izgovor. Čeka vas intervju za posao na engleskom jeziku? Niste sigurni kakva pitanja će vam postaviti, a želite da ostavite sjajan utisak na poslodavca? Pripremili smo listu pitanja koja se najčešće postavljaju na intervjuu i odgovore koji će vas izdvojiti od ostalih kandidata i pokazati poslodavcu da ste baš vi najbolji izbor. Vaše znanje treba da bude … Poslovni seminari.

Pregledaj milijunima riječi i fraza na svim jezicima. Vodič kroz izgovor: Naučite kako se izgovara tell me na Engleski uz izvorni izgovor tell me prijevod i snimljeni izgovor Prijevodi fraza TELL MARCEL s engleskog na hrvatski i primjeri upotrebe riječi "TELL MARCEL" u rečenici s njihovim prijevodima: What do we tell marcel ? Vodič izgovora: Naučite kako izgovoriti tell me za engleski sa izvornim izgovorom. tell me prevod i izgovor. Čeka vas intervju za posao na engleskom jeziku? Niste sigurni kakva pitanja će vam postaviti, a želite da ostavite sjajan utisak na poslodavca? Pripremili smo listu pitanja koja se najčešće postavljaju na intervjuu i odgovore koji će vas izdvojiti od ostalih kandidata i pokazati poslodavcu da ste baš vi najbolji izbor.

POVEZANE KNJIGE