Thompson

Thompson - Kovačević, Mate | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kovačević, Mate
DIMENZIJA
7,91 MB
NAZIV DATOTEKE
Thompson.pdf
ISBN
6307686708905

OPIS

Thompson u očima hrvatskih intelektualaca Bilo je i to jednom u Hrvatskoj…Knjiga o Marku Perkoviću Thompsonu koju su priredili su novinar Mate Kovačević i akademik Josip Pečarić svojevrstan je odgovor svima onima, kako kažu u predgovoru, koji su se pridružili organiziranoj kampanji protiv tog hrvatskog pjevača. Osim šibenskog biskupa mons. Ivasa, o Marku Perkoviću Thompsonu, njegovoj glazbi, pjesmama, koncertima, pa i halabuci koja se stvara oko toga pjevača, pišu još akademik Ivan Aralica, akademik Josip Pečarić, dr. Mile Bogović, gospićko-senjski biskup, i mnogi drugi poznati hrvatski intelektualci. Knjiga broji 250 stranica i sastavljena je od tri dijela. U prvom, koji je nazvan “Šutjeti? Ne, ne mogu i neću”, autorski su tekstovi intelektualaca o Thompsonu. U drugom su otvorena pisma i reagiranja poznatih hrvatskih intelektualaca o kampanji protiv Thompsona, a u trećem izvaci iz novina u povodu zabrana njegovih koncerata. Saznajte sve o potpori hrvatskih domoljubnih intelektualaca Thompsonu i njegovom progonu u današnjim hrvatskim medijima u knjizi Thompson u očima hrvatskih intelektualaca“!

Find out more about Integria Healthcare and their range of brands at integria.com. Thompson je američki automat čiji je izumitelj John T. Thompson.Njegov početak bio je neuobičajen, jer je razvijen nakon Prvog svjetskog rata, zamišljen kao oružje za borbu u rovovima.Prije nego što je mogao da uđe u naoružanje, rat je završen tako da je ostao bez vatrenog krštenja. Thompson je američki automat kojeg je 1919.

Phone Numbers. Mayor and Council (204) 677-7926; City Manager (204) 677-7951; General Inquiries (204) 677-7910; Director of public Works (204) 677-7973; View the full staff directory; Emergency Numbers Thompsons Holidays has over 40 years of expertise in providing the finest, carefully selected collection of holidays to the most sought after destinations. Thompson's is dedicated to effective natural healthcare using high quality raw materials and high potency product formulations to offer a range of vitamins, minerals and herbal supplements.

POVEZANE KNJIGE