Trgovačko pravo – društva

Trgovačko pravo – društva - Tomić Mlikotin, Deša, Horak, Hana | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tomić Mlikotin, Deša, Horak, Hana
DIMENZIJA
4,8 MB
NAZIV DATOTEKE
Trgovačko pravo – društva.pdf
ISBN
6897375890669

OPIS

Udžbenik, koncipiran na suvremeni način glede znanstvene i stručne obradbe, načina prikaza i obradbe tematskih cjelina, iznimno je pogodan za proučavanje, ali i za stjecanje znanja u visokoškolskoj nastavi s tog područja, kako za studente ekonomije, tako i za studenate završnih studija drugih fakulteta.

društvima u užem smislu smatraju se društva cilj kojih je vođenje poduzeća radi ostvarenja dobiti, pa se u njih ubrajaju javno trg. društvo, komanditno društvo, dioničko društvo (d.

Na isti je način trgovačko društvo dužno izvijestiti registarski sud i o svakoj izmjeni utvrđenog ... Trgovačko pravo - društva; MARC; Citiranje; Pošaljite e-poštom; Izvoz zapisa. Izvoz u RefWorks; Izvoz u EndNoteWeb; Izvoz u EndNote; Izvoz u MARC; Izvoz u MARCXML; Izvoz u RDF; Izvoz u BibTeX; Osnovni podaci: Naziv kolegija: Trgovačko pravo: Bodovi: 6: Šifra kolegija: 45598: Status kolegija: obavezan: Godina i semestar studija: 1.

POVEZANE KNJIGE