Vlažne zone

Vlažne zone - Roche, Charlotte | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Roche, Charlotte
DIMENZIJA
12,15 MB
NAZIV DATOTEKE
Vlažne zone.pdf
ISBN
9653964077170

OPIS

Roche u romanu koji grubo preveden glasi Vlažne zone, kroz lik seksualno eksplicitne 18-godišnjakinje žensku seksualnost istražuje na atipično naturalistički način.Roman se otvara scenom u bolnici, gdje protagonistica liječi rane nastale pri brijanju intimnih dijelova, i odmah ide u glavu – od detaljnog opisa djevojčinih hemeroida, preko opisa analnog seksa, tekst niže epizode koje kulminiraju u sceni u kojoj koštice avokada postaju izvor seksualnog zadovoljstva, a po nekim tumačenjima i simbol osnaživanja žena. Roman Charlotte Roche prva je knjiga na njemačkom jeziku u posljednjih pet godina koja se našla među preporukama čitatelja i posjetitelja svih Amazonovih stranica iz Amerike, Kanade, Jaapana, Velike Britanije, Francuske i Njemačke. Nema dvojbe da je silnoj popularnosti tog djela pomogla i vijest nekih medija kako je knjiga toliko pornografska da su se neki srušili u nesvijest tijekom javnog čitanja. Globus

promo U fišu, perkeltu ili brudetu - vrijeme je za slatkovodnu ribu. Korizmeno razdoblje mnogi će iskoristiti kao priliku za češću konzumaciju ribe, iako je ta hvaljena namirnica zbog svojih brojnih blagodati idealna za prehranu tijekom cijele godine. CHARLOTTE ROCHE - VLAŽNE ZONE.

Sadržaj. Ona voli da eksperimentiše s povrćem dok masturbira i misli da je telesna higijena izuzetno precenjena.

POVEZANE KNJIGE