Atlas bolesti i štetnika na drveću i grmlju

Atlas bolesti i štetnika na drveću i grmlju - Skupina Autora | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Skupina Autora
DIMENZIJA
12,77 MB
NAZIV DATOTEKE
Atlas bolesti i štetnika na drveću i grmlju.pdf
ISBN
9611366151737

OPIS

Neophodno zelenilo koje ukrašava naš okoliš i čini nam život ugodnijim i zdravijim podložno je sve više raznoraznim bolestima i štetnicima. Odnjegovati višegodišnje ukrasno stablo ili raskošne grmove nije baš lako te ne smijemo dozvoliti da ih naprasno izgubimo budući da mnoge nepoželjne pojave ugrožavaju drveće i grmlje te neizravno nas same, a mi, nažalost, o tome za sada neznamo dovoljno. Zbog svega toga javlja se potreba za dodatnom edukacijom o ovoj problematici, stoga će svim ljubiteljima prirode, učenicima, studentima, a naročito zaduženima za zaštitu prirode i okoliša, nužno zatrebati ovaj priručnik koji omogućuje i pojednostavljuje prepoznavanje i razlikovanje šteta od raznovrsnih uzročnika na čak 59 vrsta drveća i grmlja, i to na osnovi jednostavnih, izvana vidljivih obilježja. U njemu su također navedene i mogućnosti otklanjanja i suzbijanja nepoželjnih pojava. Knjiga sadrži 520 detaljnih fotografija u boji te stručne opise koje su pripremili, prevodili, recenzirali i lektorirali dokazani stručnjaci i znanstvenici.

Voćna vina Grupa autora, Erich Kolb. Šparoge Hans Dieter Hartmann.

bolesti i štetnici i urbanog drveć ua poglavljim sau obrađen uglavnoi pmo organim naa kojim sae pojavljuju. Tako se u tekstu prvo navode bolesti iglica četinjača a potom lišća listača . ii atlas bolesti i Štetnika na drveĆu i grmlju butin nienhaus bohmer broj stranica: 285 format: 14,5 x 20,5 cm uvez: tvrdi Atlas bolesti i štetnika na drveću i grmlju: Atlas chorob a škůdců okrasných dřevin: Atlas poškození lesních dřevin : diagnóza škodlivých činitelů a vlivů : 517 barevných foto: Atlas schädlicher Forstinsekten: Atlas šumskih oštećenja : dijagnosticiranje bolesti šumskog drveća : 658 fotografija u boji Butin, Heinz; Nienhaus, Franz; Boehmer, Bernd: ATLAS BOLESTI I ŠTETNIKA NA DRVEĆU I GRMLJU, ITD Gaudeamus, 2008.

POVEZANE KNJIGE