Dermatološka onkologija

Dermatološka onkologija - Lipozenčić, Jasna | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lipozenčić, Jasna
DIMENZIJA
12,99 MB
NAZIV DATOTEKE
Dermatološka onkologija.pdf
ISBN
4327834818334

OPIS

Dinamičan razvoj dermatološke onkologije u dijagnostičkom i terapijskom postupku, a nadasve potrebi rane prevencije premalignih promjena (prekanceroza) kože, malignih kožnih tumora te malignih limfoproliferativnih bolesti (limfomi), odredio je potrebu posebne osposobljenosti zdravstvenih djelatnika iz tog područja, što je i glavni cilj ovog udžbenika. Teme za ovaj udžbenik obradili su kolege, djelatnici iz svih četiriju sveučilišnih centara u Hrvatskoj uz kolege iz KBC-a Zagreb i vanjske suradnike, vodeći se svojim sklonostima i znanjem u ovom subspecijalističkom području

EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija . MARC zapis - ID: 4014 ... Bolnički centar Sestre milosrdnice je sustav zdravstvenih ustanova na području grada Zagreba.

Specijalist dermatologije i venerologije. Dermatologija i venerologija, Dermatološka kirurgija i onkologija, Estetska i korektivna dermatologija, Medicinska kozmetologija, Plasmage - neinvazivna blefaroplastika.

POVEZANE KNJIGE