Hrvatsko Zagorje u slici i riječi

Hrvatsko Zagorje u slici i riječi - Balagović, Ivica | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Balagović, Ivica
DIMENZIJA
8,97 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvatsko Zagorje u slici i riječi.pdf
ISBN
1643057668607

OPIS

Hrvatsko zagorje u slici i riječi je sveobuhvatna trojezična monografija geografske i kulturne regije Hrvatsko Zagorje. Obuhvaća mjesta koja su u svjetskim okvirima označila evoluciju života, netaknute parkove prirode, termalna vrela i ostalu predivnu prirodnu baštinu, raskošne i bajkovite dvorce i burgove (utvrde), mnogobrojna remek-djela umjetnosti i arhitekture te kulturu i običaje ljudi koji uživaju u svim blagodatima Hrvatskog Zagorja. U suradnji sa vrhunskim fotografima, iskusnim kulturnim i turističkim djelatnicima, književnicima, etnolozima i stručnjacima za marketing stvoreno je neprocjenjivo i trajno djelo koje će mnogim čitateljima dati povod da posjete i dublje istraže sve ono što u toj monografiji predstavljamo. Nadamo se, da će svi koji će ovu monografiju uzeti u ruke ubrzo osjetiti ljubav prema Hrvatskom Zagorju, onu istu koja prožima sve one koji su radili na stvaranju ovog vrijednog djela.

Probajte i uvjerite se u kvalitetu. U cijenu ulaze 3 komada. 34.

Velikim se početnim slovom piše prva riječ perifraznoga imena kojim je obuhvaćeno više ... Utjecaji germanskih, ugarskih, turskih i drugih naroda, različitost tradicije i kulture, uz činjenicu da Zagorci navek vole pajdašiju, popevke, živlenje, kupicu vinceka i nekaj za prigristi, najbolja su preporuka kušanju zagorskih specijaliteta. Dio mojih fotografija snimljenih lutajući našim Zagorjem (iz knjige "Hrvatsko zagorje - u slici i riječi" ... Na slici sa mađarskim veleposlanikom u RH, Ivanom Gaborom "Hrvatska se u vezi s ulaskom u Eu-ropsku uniju nije dijelila, ni stranački ni regionalno ni geografski", rekao je predsjednik Ivo Josipović.

POVEZANE KNJIGE