Informacije i komunikacije

Informacije i komunikacije - Bednjanec, Andrea | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bednjanec, Andrea
DIMENZIJA
3,53 MB
NAZIV DATOTEKE
Informacije i komunikacije.pdf
ISBN
6901660458603

OPIS

Udžbenik je namijenjen poučavanju predmeta Informacije i komunikacije u 3. razredu četverogodišnjih strukovnih škola, za sljedeća zanimanja: elektrotehničar (izborni blok A), tehničar za računalstvo, tehničar za elektroniku, tehničar za radiokomunikacije. U skladu s nastavnim planom i programom predmeta, udžbenik je podijeljen na sedam poglavlja: Akustični signali, Radiovalovi, Optičko-električni pretvornici, Prijenos televizijske slike, Antene, Optičke elektrokomunikacije, Telekomunikacije.

Istraživanja u području medija i komunikacije, potpomognuta napretkom informacijskih tehnologija, razvijaju se iznimnom brzinom kako u teorijskom, tako i u metodološkom smislu. Ovo web sjedište koristi tehnologiju "kolačića" (eng. cookie) da bi se korisnicima prikazao dinamičan i personaliziran sadržaj, te su oni nužni za ispravan rad.

Ako nastavite pregledavati ove stranice, kolačići će biti korišteni u suradnji s vašim preglednikom Weba. Informacija je skup podataka s pripisanim značenjem i osnovni element komunikacije koji, primljen u određenoj situaciji, povećava primateljevo znanje.Znanje se stječe iskustvom, učenjem i obavješćivanjem. Preko svojih osjetila čovjek prima informacije u obliku skupova podataka, bilo izravno, prirodnim kanalima, ili posredno, uz pomoć informacijske i komunikacijske tehnologije. Informacije za sve (Information for All - IFAP) koji je platforma za međunarodne smjernice diskusija na temu očuvanja informacija i univerzalnog pristupa istima, uključivanja svih slojeva u globalno informacijsko društvo..

POVEZANE KNJIGE