Vjerojatno zauvijek

Vjerojatno zauvijek - Nuhanović, Gordan | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Nuhanović, Gordan
DIMENZIJA
12,12 MB
NAZIV DATOTEKE
Vjerojatno zauvijek.pdf
ISBN
4250593608577

OPIS

U četrdesetoj godini života glavni lik romana, slobodni umjetnik Miroslav Devald, odlučuje raskinuti loš brak te nakon deset godina iseljava iz kuće i izlazi na samačku scenu. Radnja romana smještena je u razdoblje Devaldova osamostaljenja koje ne ide baš glatko. Kao prvo, pet mjeseci nakon odlaska od kuće njegov je status još uvijek nedefiniran. I dalje je oženjen, a zahtjev za brakorazvodnom parnicom odgađa ne želeći dodatno iritirati svoju suprugu. Tu je i njegov maloljetni sin kojemu tek treba pojasniti novonastale okolnosti. Kao senzibilnog oca muči ga razdvojenost od sina. Osim toga, supruga Josipa je u šoku; kao dominantan član obitelji ona njegov odlazak doživljava kao osobni poraz. Nakon što se pribrala, njezini potezi postupno ispunjavaju Miroslava Devalda neizvjesnošću i strahom od budućnosti.

Jutarnji.hr i Naklada Ljevak poklanjaju vam dva romana 'Vjerojatno zauvijek' Gordana Nuhanovića. Odgovorite na pitanje i osvojite knjigu. Saznajte odmah kako se piše pravilno: zauvijek ili zauvjek.

Iako je formalno u braku, pisac Miroslav Devald, glavni lik romana, ve... 'Vjerojatno zauvijek' - novi roman Gordana Nuhanovića. 15:58 16.02.2010 Kultura.

POVEZANE KNJIGE