Vrijeme za ples

Vrijeme za ples - Kingsbury, Karen | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kingsbury, Karen
DIMENZIJA
8,33 MB
NAZIV DATOTEKE
Vrijeme za ples.pdf
ISBN
6787233232046

OPIS

John i Abby Reynolds idealan su bračni par. Njihova je ljubav nastala iz mladenačkog prijateljstva i snažnih obiteljskih veza. Prijatelji ih uzimaju kao primjer, djeca ih silno vole, svi im se dive. No sada, nakon dvadeset i jedne godine zajedničkoga života punog ljubavi, poteškoća, smijeha, podizanja obitelji u svom domu na jezeru, John i Abby mogli bi sve izgubiti. Na rubu ljubavne afere, John više nije onaj isti muškarac za kojega se Abby udala, a ona više nije djevojka njegovih snova. Oni su sada stranci čiji su dani zajedničkog plesa zauvijek nestali pa su konačno donijeli najtežu odluku od svih: razvest će se. Okupili su svoje troje djece kako bi im priopćili tu vijest, ali prije nego što su uspjeli, njihova im kći objavljuje sretnu novost: na ljeto se udaje. Odlučivši da ne će svojoj kćeri pokvariti razdoblje sreće, Abby i John dogovore se da na neko vrijeme odgode razvod. No kako se vjenčanje približava, prisjećaju se zajedničkih trenutaka, a prijatelji prepričavaju zgode s njihovih zajedničkih putovanja pitajući ih kako su uspjeli zajedno prebroditi sve teške trenutke. Progonjeni uspomenama, Abby i John suočavaju se s ključnim pitanjima. Je li ta odluka nepovratna? Je li njihov brak, brak dvoje predanih vjernika, nepovratno izgubljen? Mogu li opet na mjesečini, na starom drvenom molu, još jednom zajedno pronaći… vrijeme za ples? “Vrijeme za ples nezaboravna je ljubavna priča. Ona nas poziva i ohrabruje da uvijek njegujemo svoj bračni odnos i da u tome nikada ne posustanemo.” -Patsy Clairmont

Glavni likovi romana John i Abby Reynolds idealan su bračni par čija je ljubav nastala iz mladenačkog prijateljstva i snažnih obiteljskih veza. "Vrijeme za ples" nezaboravna je ljubavna priča koja na dramatičan način tematizira duboku bračnu krizu sve donedavno sretnog bračnog para. Glavni likovi romana John i Abby Reynolds idealan su bračni par čija je ljubav nastala iz mladenačkog prijateljstva i snažnih obiteljskih veza. „Centar za ples i rekreaciju" je nevladina i neprofitna organizacija, osnovana radi djelovanja u oblastima kao što su sport, kultura, unapređivanje zdravih životnih navika, humanitarni rad, razvoj dijaloga i komunikacije. STRUČNJAK za sigurnost Gordan Akrap gostovao je na N1 televiziji gdje je govorio o krizi s cjepivom protiv covida-19 i incidentu na granici s BiH.

Karen Kingsbury. Preveo(la) Barbara Kučica Nakladnik/ci.

POVEZANE KNJIGE