Život je je*eno kratak

Život je je*eno kratak - Street-Porter, Janet | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Street-Porter, Janet
DIMENZIJA
5,40 MB
NAZIV DATOTEKE
Život je je*eno kratak.pdf
ISBN
3581222139871

OPIS

Život je je*eno kratak nije običan priručnik za preživljavanje u 21. stoljeću, već radni podsjetnik za jačanje odlučnosti, motivacije i ženske samosvijesti. Odvažno, duhovito, bez ustručavanja i lažne skromnosti, Život je je*eno kratak djeluje poput terapije za ženske krize u svakoj dobi, a u Velikoj Britaniji postao je hit i munjevito je objavljen u još pet europskih zemalja, a zatim i u SAD-u.Život je je*eno kratak da biste ga proveli na istom, dosadnom poslu; da biste bili deprimirani, bez prijatelja i novca nakon četrdesete; da biste vjerovali svemu što muškarci govore ili da biste kupovali skupe kreme za lice… – tako savjetuje Janet Street-Porter, britanska novinarka i urednica. Kako kuhati, kako birati prijatelje, a kako frizera, kako se odijevati, njegovati i kako se izboriti za sebe u muškom svijetu – sve u jednoj knjizi na nešto više od 150 stranica koje pršte duhovitošću, vedrinom i iznenađenjima. Janet Street-Porter britanska je novinarka i urednica radio i televizijskih emisija te modnih magazina. Njezin priručnik stoga je kombinacija kolaža novinskih izrezaka i mentalne mape s popisima za kupovinu, fotografijama iz mladosti, istaknutim ključnim riječima i pocrtanim naslovima, kao da je autorica napravila veliko pospremanje vlastitog života i preporučuje svojim čitateljicama kako da naprave nešto slično.Život je je*eno kratak odmah na koricama poručuje: Prve minute svakog dana potroši govoreći sama sebi ‘sjajna sam, prokleto sam sjajna’ – jer nitko drugi ti to neće reći!“

Okrug ... međimurske novine 736. Issuu company logo ... Street-Porter, J.: Život je je*eno kratak.

Odvažno, duhovito, bez ustručavanja i lažne skromnosti, "Život je je*eno kratak" djeluje poput terapije za ženske krize u svakoj dobi, a u Velikoj Britaniji postao je hit i ... Život je je*eno kratak. Dženet Strit-Porter.

POVEZANE KNJIGE