Azaleje na putu

Azaleje na putu - Pužar, Aljoša | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pužar, Aljoša
DIMENZIJA
3,36 MB
NAZIV DATOTEKE
Azaleje na putu.pdf
ISBN
3644134184684

OPIS

Azaleje na putu – Korejske sličice Koreja, ona južna – što znate o njoj? Najvjerojatnije vrlo malo, ali je sigurno da će Vas nakon druženja s Aljošom ta daleka zemlja i njezine slike, prizori i mirisi pratiti još danima nakon što odložite knjigu, a to je odlika pravog, rasnog putopisa. U ovim je korejskim sličicama sve što očekujemo od dobre putničke priče: neumorna znatiželja, iskrenost do bolne ogoljelosti, neuništiv humorni odmak od svakog licemjerja i patetike, (i to na vlastiti račun!), kaleidoskop odlično ocrtanih likova, spremnost na pustolovinu – osobito ako je u granicama zdravog razuma – ali više od svega oštro, dobro obrazovano oko kojemu vjerujete čak i kad se s autorom poželite posvađati. Koreja od jutra do mraka, od nadzorne kamere do nadzorne kame re, od suznog jastuka do gaća, od prve konzerve do posljednjeg rižinog valjuška, do posljednje namirisane vlasi kod frizera i do hrvatske stjuardese u Frankfurtu – dobro došli u Seoul, naselje De Song, pred vama je putopis kakav niste očekivali.

Zimi, biljka često osjeća nedostatak sunca. Da biste ispunili nedostatak osvjetljenja, upotrijebite fluorescentne svjetiljke pozadinskog svjetla.

Babilonska ostavština : (neodabrani fragmenti) HK09-06503 . Bajka o Benjaminu Baruhu : koja se odigrava istočno od zapada i severno od juga HK09-06076 .

POVEZANE KNJIGE