Haj, ja sam online

Haj, ja sam online - Rundek, Melita | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rundek, Melita
DIMENZIJA
12,55 MB
NAZIV DATOTEKE
Haj, ja sam online.pdf
ISBN
3388993947905

OPIS

Gizmo i Praćka najbolji su prijatelji. Oduvijek. Svih svojih petnaest godina. Gizmo povučeno šuti, a Praćka priča i sve zna. Pojavila se i tajanstvena, zanimljiva Ines — u minici i s dobrim nogama – i pogledala Gizmača u oči. No priča uopće ne bi počela da Majstor nije sastavio neobično računalo koje ne pali otprve. Tek kad se to računalo smjestilo u Gizmačevu malu sobu, sve je krenulo… Gizmo je poželio tri želje, spojio se na internet i gle čuda, iz računala su se počeli pojavljivati Visoki, Krpica, Lady Moonlight i Countess! Nakon nekoliko klikova mišem Gizmaču se sasvim promijenio život! Countess je bila jako zamamna, a tek Foxy Lady! Postoji li računalo koje ispunjava sve želje? I što se sve dogodilo u Gizmačevu životu otkad je prvi put uključio novo računalo, saznat ćete ako okrenete prvu stranicu knjige i zasurfate ovom internetskom pričom!

96,00 kn 86,40 kn nije dostupno. ISBN: 978-953-297-197-2.

U SVEMU JE FIZIKA 1 : udžbenik iz fizike za 1. razred srednjih strukovnih škola sa četverogodišnjim programom fizike 85,00 kn. Roman Haj, ja sam online (2009.) suvremeni je roman koji govori o druženju djece na internetu.

POVEZANE KNJIGE