Huliganski pohod

Huliganski pohod - Brimson, D. | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Brimson, D.
DIMENZIJA
6,45 MB
NAZIV DATOTEKE
Huliganski pohod.pdf
ISBN
1682519649977

OPIS

Dougie Brimson i njegovi prijatelji godinama su stvarali nerede na nogometnim utakmicama, sudjelovali u tučnjavama i jedva čekali priliku riskirati vlastiti život u sukobima s protivničkim navijačima. Zašto, pitate se? Radi zabave. Huliganski pohod uvodi čitatelje u zastrašujući, okrutan svijet europskog nogometnog nasilja, a poseban naglasak stavlja na moguću pojavu huliganizma u SAD-u. Kroz vlastite doživljaje, priče iz prve ruke i zapanjujuće medijske izvještaje, Brimson govori o uznemirujućoj priči razuzdanog huliganizma koji prožima nogomet u Ujedinjenom Kraljevstvu i drugim europskim zemljama. Dijeleći vlastita huliganska iskustva istražuje unutarnji svijet organiziranih huliganskih bandi i detaljno razrađuje složenu povijest strašnog huliganskog pohoda diljem Europe. Brimson otkriva potpuno nov svijet nepisanih pravila, desetljećima starih suparništava i intenzivnog nasilja koji vikendima nastanjuju inače sasvim normalni građani. Sirov, izravan i ponekad mučan Huliganski pohod snažan je i intiman uvid u huligansku sadašnjost, utjecaj huliganizma na nogomet i njegovu budućnost.

U donjoj "Bebekovoj ulici" također su bile postavljene barikade od "paučine" za krumpire prethodno pokidane […] Dougie Brimson - Huliganski pohod, Banja Luka, 15 KM, Izdavač: Celeber, Zagreb Povez: meki sa klapnama Godina izdavanja: 2009. Broj stranica: 139 Format: 23 x 16,5 cm SNS aktivisti kreću u huliganski pohod sa parkinga isped Gradske uprave u Pančevu u vreme policijskog časa Dva su prozora na Hrvatskom domu u Novom Slankamenu razbijena tijekom noći između utorka i srijede, no predsjednik Demokratskog saveza Hrvata Vojvodine (DSHV) to smatra izoliranim incidentom. ZlicaOdOpaka.

Selma Boračić-Mršo; Sukobi policije i navijača, Sarajevo, oktobar 2011. Podijelite .

POVEZANE KNJIGE