Ja bit ću tu,na suncu i u sjeni

Ja bit ću tu,na suncu i u sjeni - Kracht, Christian | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kracht, Christian
DIMENZIJA
3,89 MB
NAZIV DATOTEKE
Ja bit ću tu,na suncu i u sjeni.pdf
ISBN
2982455117437

OPIS

Europa je u plamenu. Kako bi svijet izgledao da se Lenjin iz egzila nije vratio u Rusiju, već komunističku revoluciju započeo u Švicarskoj?Godine 2013. švicarska kolonijalna velesila pomoću afričkih vojnika vodi stoljetni rat u kojem nema pobjednika. Njemački cepelini bombardiraju centar moći Švicarske Sovjetske Republike duboko u Alpskom planinskom masivu. Ovo je priča jednog od brojnih Afrikanaca u redovima švicarske vojske o njegovoj potrazi za misterioznim odmetnikom Brazhinskim, koji nikako da poprimi opipljive konture… Christian Kracht opisao je svijet u kojem su civilizacija, međuljudska bliskost i tehnološki napredak na zalazu, pronalazeći poetičnost u najokrutnijim pejzažima, u kojima i snijeg miriše na željezo. Atmosferična slika kraja jedne civilizacije i naših vlastitih utopija vodi nas u alternativnu budućnost naše povijesti. Ovim romanom Christian Kracht ispisao je jednu od najzačudnijih i najfascinantnijih knjiga desetljeća. Christian Kracht (1966.) jedan je od najkontroverznijih švicarskih pisaca i intelektualaca današnjice, čija su djela prevedena na 15 svjetskih jezika. Kultni status stekao je inovativnim romanima Faserland i 1979, premašujući žanrove u koje ga kritika pokušava smjestiti. Kozmopolit i samozatajni reportažni pisac s trenutačnom adresom u Buenos Airesu školovao se u Njemačkoj, Kanadi i SAD-u. Krachtovi karakteristični jasni opisi i minimalizam nepogrešivo ocrtavaju pamtljive i opipljive slike, a kao vrhunski estet potvrdio se i posljednjim, antiratnim romanom Ja bit ću tu, na suncu i u sjeni, u kojem je opisao stravičnu i sveobuhvatnu dekadenciju duha. Napokon: veliki švicarski roman! Frankfurter Allgemeine ZeitungSvaki je odlomak umjetnički akord s rečenicama iz kojih povremeno izviru Ernst Jünger i Joseph Conrad. Die Zeit

*** Christian Kracht (1966.) jedan je od najkontroverznijih švicarskih pisaca i intelektualaca današnjice, čija su djela prevedena na 15 svjetskih jezika. Kultni status stekao je inovativnim romanima Faserland i 1979 ... Ja bit ću tu, na suncu i u sjeni / Christian Kracht ; s njemačkog jezika prevela Nataša Medved.

Kako bi svijet izgledao da se Lenjin iz egzila nije vratio u Rusiju, nego komunističku revoluciju započeo u Švicarskoj? Na vrh. Uvjeti korištenja Politika privatnosti Oglašavanje Izbori - cjenik ... Status kultnog pisca stekao je romanima "Faserland" (1995.), "1979" (2001.), "Ja bit ću tu, na suncu i u sjeni" (2008.), a definitivno ga potvrdio romanom "Imperij" (2012.) za koji je ovjenčan Književnom nagradom Kantona Berna te prestižnom Nagradom Wilhelm Raabe. Ja bit ću tu, na suncu i u sjeni - Proza,Christian Kracht,Meki uvez.

POVEZANE KNJIGE