Kazaljke oko očiju

Kazaljke oko očiju - Glumac, Branimir | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Glumac, Branimir
DIMENZIJA
10,67 MB
NAZIV DATOTEKE
Kazaljke oko očiju.pdf
ISBN
9859695140551

OPIS

Kazaljke oko očiju donekle se izdvajaju iz dosadašnjega niza recentnih Glumčevih zbirki uvećanom sklonošću za cikličko povezivanje. Istina, i u prethodećoj knjizi Ljekarna od vremena bilo je nekoliko ulančanih poetskih emanacija, grupiranih tematski oko Parka, Pitanja i Obračuna, ali unutar najnovijih korica imat ćemo gotovo sustavnu rječničko-gramatičku ili enciklopedijsko-leksikonsku orga­­­nizaciju oko pojmova kao što su Dani, Brojevi, Imenice, Glagoli i Jezik, s time da je svaki od tih ciklusa poseban po svojim tehničkim, izvedbenim premisama. Osim toga, imamo uvodnu, intonativnu rukovet pjesama nazvanu Da bjesmo…, izrazito upitnu i kondicionalnu u svojoj razigranoj i stoičkoj pomirenosti sa sudbinom, a tu je i svojevrsni auftakt poetskog stručka naslovljenog dan šesti, u kojemu je parabola dnevnog protoka (od praskozorja do duboke noći) kroz šest taktova uspoređena s amplitudom čovjekova životnog toka (od djetinjstva do starosti i predsmrća)… Tonko Maroević

Istina, i u prethodećoj knjizi Ljekarna od vremena bilo je nekoliko ulančanih poetskih emanacija, grupiranih tematski oko Parka, Pitanja i Obračuna, ali unutar najnovijih korica imat ćemo gotovo sustavnu rječničko-gramatičku ili enciklopedijsko ... Bore oko očiju u ranom je stadiju moguće korigirati preparatima koji sadrže retinoičnu kiselinu, vitamin C, E i K, hijaluronsku kiselinu. Pilinzi alfa-hidroksilnim kiselinama, tretmani dermarollerom ili radiofrekvencijom vrlo su učinkovite nekirurške metode.

... Poezija Tvrdi uvez 132 stranice. Cijena poziva obračunava se sukladno cjeniku: Fiksna mreža: 0,12kn/min U tom se slučaju masira nježno kažiprstom u smjeru kazaljke na satu', ističe Petra Butinar, homeopat i vlasnica diplome Međunarodne škole akupunkture, akupresure i elektroakupunkture.

POVEZANE KNJIGE