Masonstvo bez maske

Masonstvo bez maske - Salza, John | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Salza, John
DIMENZIJA
11,64 MB
NAZIV DATOTEKE
Masonstvo bez maske.pdf
ISBN
3712327511444

OPIS

Bivši visokopozicionirani američki mason John Salza u knjizi Masonstvo bez maske otkriva zaprepašćujuću istinu o onome što se zbiva unutar tajanstvenih masonskih loža. Oboružan osobnim iskustvom i sveobuhvatnim istraživanjem, Salza pruža izravan pogled na kontroverzne masonske rituale, praksu i svjetonazor što se drže u tajnosti zakletvom koja uključuje i prijetnju smrću!Otkrivajući pravu istinu o slobodnome zidarstvu i njegovoj nespojivosti s kršćanstvom, ova je knjiga i izvrstan izvor ključnih informacija o tome najutjecajnijem tajnom društvu: – povijest, organizacija i hijerarhija masonstva – masonska ideologija, vjerovanja, simbolika i rituali – načini vrbovanja i obmanjivanja novih članova, proces inicijacije i tajna zakletva – masonstvo i Katolička Crkva u povijesti i danas – masonska zavjera: utjecaj na politiku, pravosuđe, obrazovni sustav i medije – masonstvo i novi svjetski poredak. John Salza je ugledan odvjetnik i publicist. Bivši je mason 32. stupnja Škotskoga obreda i bivši član masonskoga Drevnog Arapskog Reda Plemića Mističnoga Hrama (Shrinersa). Iako katolik od rođenja, Salza je iniciran u masonsku ložu nakon što ga je primamila skupina prijatelja i filantropa. Uznemiren spoznajama o masonskoj ideologiji i obredima, počeo je proučavati negativni crkveni stav prema masonstvu te je, uvidjevši njegovu argumentiranost, napustio Ložu i javno progovorio o tajnama slobodnoga zidarstva.

Knjigu Johna Salzae objavio Verbum Split, (IKA) - Nakladna kuća Verbum upriličila je u četvrtak 29. listopada u svojim prostorijama u Splitu, konferenciju za novinare prigodom izlaska knjige "Masonstvo bez maske" autora Johna Salzae.

Slažu se i s kaznama za maske, a više od 50 posto ispitanika podupire zatvaranjem kafića, teretana i dvorana za rekreaciju Hrvatska broji dane do dolaska prvih doza cjepiva - a RTL DANAS donosi rezultate ... U Splitu je predstavljena knjiga 'Masonstvo bez maske', autora Johna Salzae, bivšega visokopozicioniranog američkog masona, koju je na hrvatskom jeziku objavila splitska nakladnička kuća Verbum Knjiga otkriva kako je slobodno zidarsvo, to jest masonstvo, nespojivo s kršćanstvom, istaknuli su na predstavljanju Miro Radalj i Petar Balta ... Masonstvo bez maske Autor: John Salza Izdavač: Verbum, Split 2009. - Biblioteka: Tempus.

POVEZANE KNJIGE