Mravci

Mravci - Vian, Boris | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Vian, Boris
DIMENZIJA
11,47 MB
NAZIV DATOTEKE
Mravci.pdf
ISBN
3480638620102

OPIS

Prvi put objavljena 1949. godine u nakladi autora, ova zbirka donosi jedanaest novela. Ona naslovna, Mravci, ostaje vjerojatno najsmješnija tragična vizija rata i najtragičnija parodija junačko-ratničkog žanra ikad napisana. Ostatak zbirke vodi nas kroz svijet snoviđenja i košmara, nastanjen svakodnevnim čudovišnostima tipičnima za Viana, bićima i događajima koji iz običnog u nemoguće prelaze s lakoćom koju gotovo nijedan drugi autor nije dostigao. Od dobrih policijskih učenika do šutljivog putnika u vlaku za Khonostrov, od glazbenika koji prodaje svoj znoj da bi preživio do statista koji pojede zahrđali čavao i tako umire u svojoj dvadeset i drugoj godini, svi Vianovi likovi i situacije istovremeno su prepoznatljivi i apsurdni, komični i strašni… baš kao i život sâm.

pregled (uredno) i pregled štitne (hormoni i antitijela u granicama normale). Naši stručnjaci donose vam savjete iz čak 16 područja - od ginekologije, kardiologije, pa do dermatologije i nutricionizma. Imate konkretno pitanje ili želite saznati više o nekoj temi? Posjetite naš novi web i informirajte se iz pouzdanog izvora! Mrav selidbe d.o.o.

Uglavnom ih nalazimo u kuhinjama, zbog lako dostupne hrane i u kupaonicama, gdje često grade gnijezda na vlažnim mjestima, iza kupaonskih pločica, te ispod umivaonika. Prvi put objavljena 1949. godine u nakladi autora, ova zbirka donosi jedanaest novela.

POVEZANE KNJIGE