Najbolje iz domaće kuhinje-tjestenina

Najbolje iz domaće kuhinje-tjestenina Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
7,84 MB
NAZIV DATOTEKE
Najbolje iz domaće kuhinje-tjestenina.pdf
ISBN
8307684229907

OPIS

U knjizi TJESTENINA iz Biblioteke ‘Najbolje iz domaće kuhinje’ pronaći ćete najbolje domaće recepte za pripremu raznovrsnih i ukusnih jela od tjestenine. Svi recepti su popraćeni slikom, a postupak izrade jela opisan je detaljno i jednostavno. Uvjereni smo da će i ova knjiga, sastavljena od probranih i iskušanih recepata, postati dio Vaše kulinarske zbirke.

Domaa tjestenina Osnovni recept 50 dag brana 1 dl vode 3 jaja 2 liice soli. Postupak izrade: Od brana, jaja, vode i 1 liice soli zamijesite tvrdo tijesto. U knjizi TJESTENINA iz Biblioteke 'Najbolje iz domaće kuhinje' pronaći ćete najbolje domaće recepte za pripremu raznovrsnih i ukusnih jela od tjestenine.

Naše su bake kuhale slatke makarone u sovjetskim vremenima, kada je ovo jelo savršeno zamijenilo dijete slatkišima ili desertima. Bez sumnje, vremena su se promijenila.

POVEZANE KNJIGE