Nešto slatko

Nešto slatko - Ugarković, Ana | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ugarković, Ana
DIMENZIJA
11,11 MB
NAZIV DATOTEKE
Nešto slatko.pdf
ISBN
6539442967837

OPIS

Nešto slatko – Više od 100 recepata za nezaboravne kolačeIzrada kolača precizan je posao koji zahtijeva vještinu i točnost, pa se čini da pri tome nema mnogo prostora za improvizaciju. Zbog toga se mnogi i ne upuštaju u izradu deserata. No, nakon dva kuharska bestselera Danas kuham i Danas kuham 2 najpoznatija hrvatska kuharska zvijezda Ana Ugarković napisala je i kuharicu za kolače u kojoj nam objašnjava ulogu svakog sastojka u receptu, što se sa sastojcima događa kad se miješaju, važnost određenih temperatura pečnice te postupke i faze izrade kolača. One koji se tek počinju upuštati u pripravljanje deserata ova će knjiga ohrabriti i potaknuti, a onim vještijima ponudit će pregršt divnih ideja i kombinacija. U ovoj kuharici Ana nudi slasne recepte za pripremu pita, rolada, torti, krema, kolačića, uštipaka te kolača s voćem. Neki su od njih recepti za božanstveno raskošne kolače, a drugi za one poznate u sasvim novom ruhu. I kao što Ana kaže: Iako se na prvi pogled čini da su slastice dušu dale za štrebere koji slijepo slijede ono što im piše u receptima, ipak vrhunske slastice mogu pripremati samo oni koji misle svojom glavom.

Fever-Tree Tonic 0,20 l x2. Pupoljak perzijske ruže rozi - limenka.

Još ako nemate ni čokoladu za kuhanje, slatko vrhnje ni kakao, praktički ne možete napraviti ni obične browniese. Opis. Sadržaj paketa: Gunpowder Gin 0,70 l.

POVEZANE KNJIGE