Neuronutricionizam – prehrana prema emocijama

Neuronutricionizam – prehrana prema emocijama - Krstinić, Sandi | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Krstinić, Sandi
DIMENZIJA
4,32 MB
NAZIV DATOTEKE
Neuronutricionizam – prehrana prema emocijama.pdf
ISBN
2759526240044

OPIS

U ovom djelu autor mr. sc. Sandi Krstinić, dr. med. daje pregled fiziologije nastanka ljudskih osjećaja jednostavnim jezikom svakom razumljivom iznose se teze originalnog novog načina prehrane utemeljenog na neuro nutritivnoj znanosti koja je u začetku svog razvoja. Daje se presjek danas poznatih činjenica iz farmakologije, psihologije, nutricionizma i medicine uz dodatak znanja iz povijesti i duhovnosti te medicinskih istraživanja koja će tek biti objavljena a sa ciljem razotkrivanja vječite ljudske težnje za ovladavanjem prirodom ljudskih emocija. Zašto smo ljuti a kada tjeskobni, kada biti tužan a kako sretan može se saznati na stranicama ove knjige i naučiti kako upravljati našim i tuđim osjećajima. Koja bi hrana mogla biti odgovorna za nastanak koje emocije, zašto crveno meso može poticati agresiju a zašto mlijeko umiruje iako su oboje proteinske namirnice, što je neurotransmiter i što su to već Hipokrat i Aristotel znali a moderna znanost tek danas otkriva na njihovim temeljima.

Cijena ... Knjiga "Neuronutricionizam-Prehrana prema emocijama" u Hrvatskoj je objavljena 2009. a godinu dana kasnije u izdanju uglednog njemačkog izdavača Windpferd tiskana je na njemačkom jeziku čime se hrvatska publicistika približava tržištu od 100 milijuna ljudi. Prehrana prema emocijama.

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! 101 stranica Meki uvez. Cijena poziva obračunava se sukladno cjeniku: Fiksna mreža: 0,12kn/min Početna Proizvodi Knjige Alternativna područja Zdrava prehrana NEURONUTRICIONIZAM: prehrana prema emocijama.

POVEZANE KNJIGE