Pedijatrijska onkologija

Pedijatrijska onkologija - Konja, Josip | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Konja, Josip
DIMENZIJA
4,58 MB
NAZIV DATOTEKE
Pedijatrijska onkologija.pdf
ISBN
5417913101794

OPIS

Maligne su bolesti, nakon nesretnih slučajeva, vodeći uzrok smrti djece u Europi i Americi. Autor ovog priručnika, hrvatski liječnik prikazuje stečeno znanje i iskustvo kroz detaljne opise kliničkih manifestacija, dijagnostiku i liječenje za leukemije, tumore središnjega živčanog sustava, maligne limfome, neuroblastome, tumore bubrega, retinoblastome, tumore zametnih stanica, sarkome mekih tkiva, tumore jetre, maligne tumore kosti i histiocitotoze.

Oni su navedeni na lijevoj strani. Pomaknite se prema dolje i kliknite da biste vidjeli svaki od njih.

Objavljeno 20.8.2018 u 00:00 U toku proteklog vikenda u Klinici za porodiljstvo KCUS rođeno je 27 beba, od čega 15 dječaka i 12 djevojčica. - U toku proteklog vikenda u Klinici urgentne ... KLINIKA ZA PEDIJATRIJU Odjel za pulmologiju, alergologiju, imunologiju i reumatologiju U okviru nekadašnjeg Zavoda za zaštitu majke i djeteta postojali su odvojeni Odjeli za pulmologiju i alergologiju, a od osnutka Klinike za dječje bolesti Zagreb uspostavljen je Odjel u sadašnjem ustrojstvu.

POVEZANE KNJIGE