Sve poharano, sve spaljeno

Sve poharano, sve spaljeno - Tower, Wells | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Tower, Wells
DIMENZIJA
6,65 MB
NAZIV DATOTEKE
Sve poharano, sve spaljeno.pdf
ISBN
4954254518550

OPIS

Hemingway, Carver, Faulkner, Roth, Cheever, Bolaňo… – svatko tko makar i površno poznaje staze kojima su prolazili prvaci destruktivne prozne muževnosti, snaći će se i u zadivljujućem novom svijetu Wellsa Towera. Jedna od najzapaženijih (i najhvaljenijih i najprevodenijih) prošlogodišnjih zbirki pripovjedaka Sve poharano, sve spaljeno Wellsa Towera dramatična je i uznemirujuća knjiga. Možda zato što u sebi nosi odjek svega onoga što volimo kod ponajboljih američkih autora kratke priče, od Twaina do Carvera, ali i zato što istodobno stoji zasebno, donoseći svjež moćan glas novog autora. Sa svojim vikinzima koji pljačkom pokušavaju odagnati zimsku melankoliju, svojim nes(p)retnim preljubnicima i razorenim obiteljima, svojim humorom, nasiljem, cinizmom i samilošću, cijelom jednom nezaboravnom galerijom likova koja napučuje njegovu divlju Ameriku, Wells Tower uvlači se čitatelju pod kožu i ne pokazuje namjeru otamo otići. Uživajte! Silovito, zabavno, mračno i lijepo. Pročitajte ove priče, i to odmah! Michael Chabon

Moramo razgovarati o domoljublju, Lionel Pavle Svirac lip 1, 2015. Moj kolega s Filozofskog Marul Kuljiš vratio se sa studijskog boravka u Kopenhagenu.

MARC zapis - ID: 5849 ... Sve poharano sve spaljeno. Browsing Tag.

POVEZANE KNJIGE