Svijet kreativnosti i zabave

Svijet kreativnosti i zabave - Martin, Francesc | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Martin, Francesc
DIMENZIJA
8,5 MB
NAZIV DATOTEKE
Svijet kreativnosti i zabave.pdf
ISBN
3545627972815

OPIS

Zahvaljujući ovoj sjajnoj knjizi, djeca će naučiti kako izrađivati vlastite igračke. Objašnjenja će ih, korak po korak voditi kada ih budu izrađivala i kada se budu igrala. Istodobno, djeca će otkrivati igračke i igre koje pripadaju drugim kulturama. Autori su posebno za ovu knjigu izradili sve igračke i isprobali sve igre. Procesi izrade igračaka i dinamika igre u cijelosti su ilustrirani, a pridodana je i fotografija svake dovršene igračke.

Nemoj se učlanjivati u Akademiju prije nego što roditelji odobre. Obiteljski odmor uz puno smijeha i zabave stvara nezaboravne doživljaje. Uz mnogo maštovitosti i kreativnosti, Terme Tuhelj osmislile su ponudu idealnu za cjeloviti obiteljski odmor.

Svaku sitnicu i nevažni predmet tvoje ruke vlastitom čarolijom mogu pretvoriti u stvarnu igračku. Čep za bocu može iznenada postati robotovo oko, svjetlo kartonskoga automobila ili figurica u uzbudljivoj društvenoj igri.

POVEZANE KNJIGE