Više od Everesta

Više od Everesta - Berljak, Darko | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Berljak, Darko
DIMENZIJA
4,98 MB
NAZIV DATOTEKE
Više od Everesta.pdf
ISBN
6281731373071

OPIS

Više od Everesta – Hrvatska ženska ekspedicija na vrh svijetaOsim tekstova voditelja ekspedicije Berljaka, u knjizi su i članci Darije i Iris Bostjančić, Milene Šijan, Ene Vrbek i dr. Lane Đonlagić koje će svojim dojmovima pokušati čitateljima približiti najviši vrh svijeta. Više od Everesta ima 23 poglavlja, u četiri cjeline: 1. Ususret ženskom Everestu, 2. Putovanje po predvorju neba, 3. Poker dama na 8850 m, 4. Nakon Everesta.

Read 2 reviews from the world's largest community for readers. U proljeće 2009.

"Više od Everesta" prati život ekspedicije od njenog začetka, preko organizacije, priprema, pristupnog hoda kroz živopisne nepalske krajeve pa sve do uzbudljivih trenutaka na planini i trijumfalnog uspona na vrh. Više Od Everesta - Hrvatska Ženska Ekspedicija Na Vrh Svijeta, Darko Berljak; Budi u tijeku. Ne propustite naše nove akcije i uštede, pretplati se na newsletter: Obavijesti me! Tvoju e-mail adresu nećemo prosljeđivati trećim osobama niti koristiti u druge svrhe, a možeš se odjaviti u bilo kojem trenutku. U proljeće 2009.

POVEZANE KNJIGE