Zastava od prašine

Zastava od prašine - Derkač, Lana | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Derkač, Lana
DIMENZIJA
5,44 MB
NAZIV DATOTEKE
Zastava od prašine.pdf
ISBN
5075294995506

OPIS

Priče o naizgled običnim ljudima, smještene u prepoznatljive vremensko-prostorne koordinate, nisu samo prozne minijature koje popisuju pomalo tjeskobne ljudske egzistencije i situacije (motivi bračnog nasilja, nemogućnosti komunikacije među parovima i dr.), već kao da u svakoj od njih možemo naići na implicitne ili eksplicitne zapise o smislu života, čiju jednoznačnost itekako narušavaju detalji koji prizore iz svakodnevnog života nadopunjavaju nijansom iracionalog i fantazijskog. Proza Lane Derkač spada u one rijetke iznimke koje ne pristaju na utrkivanje po ljestvicama čitanosti i prilagođavanje zakonima tržišne logike, iznimke u kojima su suptilnost i promišljanje nadređeni fabularizaciji i koketiranju s čitateljima, a svakodnevica sagledana iz drugog kuta i provučena kroz filter poetskog i filozofskog. Jagna Pogačnik

EXPORT . EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija .

mogu imati svoje zastave. zastava od praŠine i tumaČenje zime Književni petak 19.02.2010. | petak Gradska knjižnica Početak događanja: 20h Galerija Kupola, III.

POVEZANE KNJIGE