10 boljih godina

10 boljih godina - Pavelić, Boris | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pavelić, Boris
DIMENZIJA
11,52 MB
NAZIV DATOTEKE
10 boljih godina.pdf
ISBN
1325040736017

OPIS

Bilanca građanina-predsjednika Stjepana MesićaPavelićeva knjiga faktografski oslikava to vrijeme u kojemu moje odluke nisu uvijek bile dočekane s pljeskom, ali vrijeme je pokazalo da sam bio u pravu, rekao je Mesić.Sve što sam poduzimao bilo je samo u interesu hrvatskih građana, kazao je bivši predsjednik, dodajući kako mu je posebno drago što je predsjedničku štafetu predao Ivi Josipoviću, čovjeku koji je već pokazao da nastavlja borbu za demokratsku i miroljubivu Hrvatsku. Ta borba mora biti dobivena, jer Hrvatska nema alternativu.

Nije to lak odabir jer iako je godina bila loša na jako puno planova, što se tiče ovogodišnjih serija imalo se što za birati, iako su neke doživjele pomicanje premijera radi pandemije, a neke su čak i premještene na iduću godinu. Početna / Liste serija / 10 najboljih turskih serija u 2020. godini.

Najbolja knjiga o nevjerojatnim pričama o životinjama Autor: Chaplin V.V. Cijena knjige: 200 rub.

POVEZANE KNJIGE