Bez glutena

Bez glutena - Pejić Boban, Jadranka | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pejić Boban, Jadranka
DIMENZIJA
10,92 MB
NAZIV DATOTEKE
Bez glutena.pdf
ISBN
2255807566234

OPIS

U današnje vrijeme sve je veći broj osoba koje pate od nekog vida osjetljivosti na pšenicu/gluten. S obzirom na to da je pšenica skriveni sastojak nevjerojatno mnogo proizvoda, potrebno je biti vrlo oprezan u odabiru onoga što osobe s tim problemima jedu. Uz proizvode koji imaju posebnu oznaku Gluten-free ili Bez glutena, korisno je upoznati se i s prirodnom i uravnoteženom prehranom koja pruža raznolikost u pripremi kvalitetnih obroka spravljenih sa žitaricama bez glutena te različitim vrstama mahunarki, sjemenki, orašastih plodova te povrća i voća. To će vam omogućiti najnovija kuharica, Bez glutena, koju potpisuje Jadranka Boban Pejić, autorica nekolicine bestselera i dobitnica priznanja Gourmand World Cookbook Award te prvo ime prirodne prehrane u Hrvatskoj. Bez glutena jedinstvena jedomaća kuharica isključivo bazirana na ekološkim i cjelovitim namirnicama koja donosi pregled različitih vrsta žitarica koje ne sadrže gluten te ukusne recepte za slatke i slane doručke, užine, glavna jela, juhe, deserte te detox i hranjivi napitak, a sve to popraćeno sjajnim fotografijama Maje Danice Pečanić. Ovi primamljivi recepti dokazuju da i restriktivna prehrana, ako se bazira na prirodnim namirnicama, može biti šarolika i ukusna. Bilo koji oblik netolerancije glutena prilika je da otkrijemo svijet novih, kvalitetnih namirnica, raznolike prehrane, načina pripreme i samim time da počnemo uživati u hrani više nego prije. A uvjereni smo da će i oni koji nemaju takvih problema, otkriti nešto za sebe.

Punite kalupe do 3/4 i pecite u prethodno zagrijanoj pećnici 12 do 15 minuta na 180°C. Bez glutena Prikladno za vegetarijance Bez šećera Bez dodanih pojačivača okusa Reciklirajuća ambalaža Košer Halal BPA SAFE ambalaža Bez palminog ulja ... Kruh bez glutena i kvasca nije teško napraviti. U zadnje vrijeme najčešći upit je bio upravo za recept za takav kruh zbog nedostatka kvasca.

100 g šećera. 100 g mljevenih oraha ili lješnjaka.

POVEZANE KNJIGE