Divlje životinje – Olala slikovnica s naljepnicama

Divlje životinje – Olala slikovnica s naljepnicama - Boumans, Lieve | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Boumans, Lieve
DIMENZIJA
6,45 MB
NAZIV DATOTEKE
Divlje životinje – Olala slikovnica s naljepnicama.pdf
ISBN
3563755075708

OPIS

Slikovnica je namijenjena najmlađem uzrastu, a pomaže djeci da nauče mnoge činjenice i zanimljivosti iz životinjskog svijeta. Knjižica sadrži i naljepnice koje djeca moraju zalijepiti na odgovarajuća mjesta i tako razvijaju inteligenciju, jezične i manuelne vještine.

Kartonirano. ISBN: 9789532184082 Svi smo čuli za medveda i slona, ali da li znate kako izgledaju divlje životinje koje se zovu ćubasti jelen i patagonijska mara? Predstavljamo vam deset manje poznatih zverki - neke su slatke i smešne, dok bi druge pomazili samo najhrabriji. Slikovnica uz jednostavan tekst i lijepe ilustracije donosi i interaktivnu zabavu za djecu i roditelje.

KOŠARICA 0 - 0,00 KM Princeza - Slikovnica za igru je odlična knjiga autora Grupa autora. Knjiga pod nakladom Znanje izdana je kao meki uvez.

POVEZANE KNJIGE