Izvan koridora – Vranac

Izvan koridora – Vranac - Grupa Autora | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grupa Autora
DIMENZIJA
5,37 MB
NAZIV DATOTEKE
Izvan koridora – Vranac.pdf
ISBN
4504369355194

OPIS

Zbirka broji dvadeset i dvije kratke priče odabrane kao najbolje od pristiglih na natječaj za najbolju kratku priču na području Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Hrvatske i Srbije. Objavljene priče uglavnom su pisali mlađi pisci, afirmirani i neafirmirani, koji kroz svoje tekstove ukazuju na dominantne tendencije i preokupacije u neposrednoj budućnosti. Natječaj je pokrenula knjižara „Karver“ iz Podgorice, a ovo je druga godina za redom kako raspisuje taj natječaj. Na kraju knjige nalaze se kratke biografije autora objavljenih priča.

jul - Plantaže AD, Podgorica. (1) Izvan koridora. Vranac - Najbolja kratka priča zbirka je kratkih priča proizašla iz natječaja knjižare Karver u Podgorici za najbolju kratku priču 2011.

juna u 12 sati, u vinskom podrumu Plantaža u Šipčaniku. Izvan koridora Donator Fund for Central & East European Book Projects (CEEBP), Jan van Goyenkade 5, NL - 1075 HN Amsterdam, tel. 31 20 57 33 868, Fax 31 20 675 2231, www.ceebp.org , [email protected] Projektna dokumentacija za četiri deonice Fruškogorskog koridora, od Novog Sada do Rume, proći će tehničku kontrolu, nakon što su „Koridori Srbije" pre sedam dana za ovaj posao raspisali javnu nabavku od 30 miliona dinara bez PDV-a. Na internet knjižari Makart Distribucije možete kupiti knjige iz svih žanrova.

POVEZANE KNJIGE