Kirurška propedeutika

Kirurška propedeutika - Bailey, Hamilton | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bailey, Hamilton
DIMENZIJA
9,22 MB
NAZIV DATOTEKE
Kirurška propedeutika.pdf
ISBN
8176764545931

OPIS

Prikaz fizikalnih znakova u kliničkoj kirurgiji. Namjera je ove knjige usmjeriti i olakšati usvajanje umijeća uzimanja anamneze i otkrivanja kliničkih znakova. Kroz tekst čitatelj upoznaje sve uobičajene kliničke znakove, da bi ih potom mogao prepoznati u kliničkom okruženju. Knjiga je namijenjena studentima medicine i specijalizantima kirurgije, ali će i specijalistima kirurzima dati dovoljno informacija iz područja kirurške propedeutike

Priprema pacijenata i operacijskog osoblja za operacijski zahvat. 6.

Propedeutikom domaćih životinja bavi se primarno interna medicina, ali i.pregled kirurškog pacijenta također započinjemo općim pregledom životinje. Čitav niz zaraznih i internih oboljenja s vanjskim simptomima bolesti mogu dovesti do zabune u ... Na Zavodu se održava opsežna dodiplomska nastava za studente Medicinskog fakulteta iz predmeta Kirurgija i Kirurška propedeutika, kao i iz više izbornih predmeta užih specijalističkih struka.

POVEZANE KNJIGE