Krugovi nove budućnosti

Krugovi nove budućnosti - Gjurinek, Stjepan | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gjurinek, Stjepan
DIMENZIJA
7,62 MB
NAZIV DATOTEKE
Krugovi nove budućnosti.pdf
ISBN
4773434929931

OPIS

Ključna pitanja današnjice, često prešućivana, vezana su uz socijalnu i gospodarsku strukturu naše bliže budućnosti. na čemu graditi održiva i čovjekoljubiva globalna uporišta budućnosti, u svijetu kojeg odlikuje eksplozija siromaštva i model rasipništva s druge strane? Nude li naši stari prijatelji – hraniteljica Zemlja i životodajno Sunce – znakove i odgovore na to pitanje, na svima vidljiv, mada zagonetan način?Ovo nije još jedna knjiga o piktogramima u usjevima jer – što se o njima moglo saznati tvrdim činjeničnim putem, saznalo se. Stjepan Gjurinek napravio je novi iskorak u smjeru traženja odgovora o tom fenomenu, povezivanjem s druga dva, jednako neobična, ali manje poznata fenomena – piktogramima u ledu i snijegu te tajanstvenim svjetlosnim krugovima na pročeljima zgrada. Uočavanje srodnosti ovih fenomena – koji se zbivaju u svjetlosti, vodi i usjevima – originalna je točka u posustalom istraživanju fenomena piktograma. Ako ista inteligencija stoji iza tih, svake sezone sve složenijih geometrijskih prikaza, koja bi to mogla biti, zapitao se autor. Možda nešto toliko sveprisutno, čijeg postojanja jedva da smo svjesni, na sličan način kao što riba možda doživljava vodu?

Biblioteka "Obelisk" bavi se tematikom zagonetnih sila i rubnih područja ljudskog znanja, a jednu od takvih tema obrađuje i Stjepan Gjurinek. Naime, autor se bavi nedovoljno istraženim ... Ključna pitanja današnjice, često prešućivana, vezana su uz socijalnu i gospodarsku strukturu naše bliže budućnosti.

Centar je bio aktivan i tokom COVID-19 krize, a jedna od aktivnosti bila je i online kampanja za podršku maligno obolelim osobama, koje su tokom pandemije dodatno ugrožene. The Ministry of Tourism and Sports of Argentina, Matías Lammens andthe Director General of Tourism Policy of Greece, PanagiotaDionysopoulou, participated | eTurboNews | Trendovi | Turističke ... Shanachieski krugovi su krugovi koji prema legendi sadržavaju sve priče prošlog i budućeg svijeta. Postavljaju se na prigodnim potpornjima, a kako bi se dobio zvuk iz njih, dotiču se prstenom.

POVEZANE KNJIGE