Latinski i hrvatski nazivi za najčešće bolesti i stanja

Latinski i hrvatski nazivi za najčešće bolesti i stanja - Aberle, Neda | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Aberle, Neda
DIMENZIJA
9,79 MB
NAZIV DATOTEKE
Latinski i hrvatski nazivi za najčešće bolesti i stanja.pdf
ISBN
7884089104130

OPIS

Latinski i hrvatski nazivi za najčešće bolesti i stanja Ideja za pisanje liječničkih dijagnoza na latinskome potekla je od prerano preminulog dr. Joška Bublića tijekom njegove specijalizacije kirurgije. Zapravo, radio je to za svoju majku, kako bi imala priručnik u svakodnevnom radu. Uvidjevši veliku vrijednost njegova truda i želje za pefekcionizmom, želja Nede Aberle bila je urediti vrijedan rad i pridonijeti tome, da liječnici u pisanju dijagnoza koriste klasični, gramatički ispravan, latinski jezik.

2. Tanki žuti sloj na sredini okružen crvenim ostatkom površine jezika: ovakav izgled jezika upućuje na probleme s probavom, dehidraciju i kožne bolesti.

Ideja za pisanje liječničkih dijagnoza na latinskome potekla je od prerano preminulog dr. Joška Bublića tijekom njegove specijalizacije kirurgije.

POVEZANE KNJIGE