Majstor za gatke

Majstor za gatke - Dizdarević, Sanela | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Dizdarević, Sanela
DIMENZIJA
3,99 MB
NAZIV DATOTEKE
Majstor za gatke.pdf
ISBN
6939900275091

OPIS

Prvi roman mlade Sanele Dizdarević plijeni svojom hrabrošću, smjelošću da se u prvi plan stavi čulnost, koja je regeneretor i lakmus odnosa prema drugima. Cogito je ustupio mjesto senzualnosti, fatalizam je mijena i dosjetka tjelesnog koji iz stranice u stranicu, ostajući sebi vjeran, dakle nestalan i spontan, prima osobine koje će njegovu elementarnost dovesti do niza eksplozija, do katarze poslije koje se počinju mijenjati svakodnevni životi junaka ovog odvažnog romana.

Kao osoba koja je provela devet godina života istražujući fenomene crne magije i misteriozne puteve negativnih energija, autorica je došla na ideju da nekih par važnih otkrića podijeli s drugima. Gospon Majstor pomoći će vam pri neobičnim zadacima, ispraviti najgoru katastrofu koju ste pokušali popraviti sami ili jednostavno obaviti posao za koji do sada niste imali vremena ili niste znali koga biste zvali za pomoć. Kontaktirajte Gospona Majstora na besplatni telefon 0800 222 000, 098/617-717 ili putem kontakt obrasca. Majstor u kući.

Hovedpersonen Ilda leder efter svar på disse temaer, kun for at finde ud af, at de ligger lige foran hende. Forfatterindens (f.1977) første roman Tema je intrigantna i trendovska.

POVEZANE KNJIGE