Moć uvjeravanja

Moć uvjeravanja - Borg, James | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Borg, James
DIMENZIJA
6,98 MB
NAZIV DATOTEKE
Moć uvjeravanja.pdf
ISBN
5936937759212

OPIS

Jeste li se ikada zapitali kako možete pridobiti ljude da čine sve što želite i kad god to poželite? Svi mi poznajemo ljude koji su nevjerojatno uvjerljivi. Uz šarm bez truda, na neki način uvijek iznova uspijevaju osvojiti naše povjerenje, zanimanje i podršku. Je li to urođeni dar? Je li sve to obmana? Ne, to je umijeće uvjeravanja koje i vi možete naučiti. Na temelju godina analiziranja ponašanja i mentalnih sklopova najuvjerljivijih ljudi, knjiga Moć uvjeravanja vam donosi čarobnu formulu za svladavanje umijeća uvjeravanja – krajnjeg načina za postizanje uspjeha u radu i životu. Kao psiholog rada i savjetnik za poslovanje, James Borg se specijalizirao za područja vještina u međuljudskim odnosima, menadžmentu i razvoju poslovanja. Njegova karijera obuhvaća spektar oglašavanja, prodaje, marketinga i novinarstva. Također vodi radionice o moći uvjeravanja – kako razvijati vještinu pamćenja i ‘pozitivnu psihologiju’.

Na temelju godina analiziranja ponašanja i mentalnih ... Moć uvjeravanja. Girija 3.

međunarodne konferencije o retorici i kulturi komuniciranja Moć uvjeravanja.. Cilj Konferencije, usmjerene prvenstveno prema poslovnoj, medijskoj i akademskoj ... hr Ili je Facebook ogromni prevarant s pola trilijuna dolara i oglasi na toj stranici ne rade kao arhitektura uvjeravanja, ili je njegova moć utjecaja razlog za brigu.

POVEZANE KNJIGE