Proljetna kuharica

Proljetna kuharica - Čuveljak,Tomislav | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Čuveljak,Tomislav
DIMENZIJA
4,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Proljetna kuharica.pdf
ISBN
9431951778321

OPIS

Proljeće je godišnje doba koje nam nudi obilje vitamina i minerala iz svježeg voća i povrća.U ovoj kuharici punoj prekrasnih fotografija i izvrsnih recepata pronaći ćete razne ideje kako iskoristiti upravo sve blagodati proljeća. Uživajte u ukusnim i zanimljivim kulinarskim kombinacijama koje će vama i vašim najdražima pružiti nezaboravne gastronomske užitke. JUHE (krem juha od hrena, krem juha od povrća, teleća ragu juha, …) PREDJELA (toplo-hladna salata sa škampima, fuži u umaku od pršuta, rižoto s vrganjima, …) GLAVNA JELA (goveđa pisanica na rikuli, pileća prsa u umaku od hrena, orada na šalši s mahunama, …) DESERTI (dubrovačka rožata, savijača od višanja, pohane jagode, …)

Najzanimljiviji članci, slike i video vezani za temu KUHARICA. Poštujemo Vašu privatnost. Kako bi naša stranica radila ispravno i kako bismo stalno unaprjeđivali naše usluge koristimo kolačiće.

U ovoj kuharici punoj prekrasnih fotografija i izvrsnih recepata pronaći ćete razne ideje kako iskoristiti upravo sve blagodati proljeća. Uživajte u ukusnim i zanimljivim kulinarskim kombinacijama koje će va U knjizi Proljetna kuharica, punoj prekrasnih fotografija i izvrsnih recepata, pronaći ćete razne ideje kako iskoristiti upravo sve blagodati proljeća.

POVEZANE KNJIGE