Rosettin ključ

Rosettin ključ - Dietrich, William | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Dietrich, William
DIMENZIJA
11,89 MB
NAZIV DATOTEKE
Rosettin ključ.pdf
ISBN
5272998558954

OPIS

Preživjevši ubojite lopove i prevarante, neizvjesna putovanja morem i kobne egipatske pustinje s Napoleonovom vojskom, američki pustolov Ethan Gage riješio je pet tisuća godina staru zagonetku uz pomoć jednog tajanstvenog medaljona. Ali opasnost tek počinje…Gage se zatiče bačen u Svetu Zemlju u upornoj potrazi za drevnim egipatskim svitkom prožetim magijom, u trenutku kad Bonaparte započinje svoj napad na Palestinu 1799., koji će svoj vrhunac dostići u epskoj opsadi Acrea. Slijedeći Napoleona u Francusku, gdje se general nada da će ga drevne tajne uzdići do moći, lukav i domišljat Gage se suočava sa starim neprijateljima uz pomoć nevjerojatnih novih prijatelja i mora upotrijebiti krajnju domišljatost, duhovitost, očajničku hrabrost i arheološki ključ kako bi spriječio mračne sile da preuzmu nadzor nad svijetom. Zabavan i živopisno evokativan roman, kojim se Williama Dietricha predstavlja u svom blistavom izdanju i pravim majstorom vođenja napete i do kraja nepredvidive radnje. Za ljubitelje uzbudljive povijesne pustolovine prepune zanimljivih tajni i obilja zagonetki, Rosettin ključ je sjajna uzbudljiva fikcija koju ne smijete propustiti. Pjenušava, uzbudljiva priča o napetim pustolovinama u Egiptu i Palestini krajem osamnaestoga stoljeća… Eskapistička fikcija u svom najboljem izdanju. Seattle Times Uzbudljivi prizori borbe, oskudno odjevene žene, matematičke zagonetke, misterije faraona, vratolom- no junaštvo, bijegovi za dlaku i neustrašiva hrabrost sačinjavaju nenadmašnu pustolovinu koja se može mjeriti s Harry Flashmanovom, Georgeom Macdonald Fraserovom. Čitatelji će klicati od oduševjenja. Publishers Weekly

EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija . MARC zapis - ID: 63615 ... Ključ, 19.02.2021.

Gage se tokrat znajde v Sveti ... Ključ. U drevnom turskom gradu Ruševini američka novinarka Liv Adamsen je u bolinici i jedino čega se sjeća je da je ušla u Citadelu, sve je ostalo prekriveno tamom.

POVEZANE KNJIGE