Tajna uspjeha

Tajna uspjeha - Atkinson, William Walker | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Atkinson, William Walker
DIMENZIJA
5,46 MB
NAZIV DATOTEKE
Tajna uspjeha.pdf
ISBN
8485730361426

OPIS

Ponovno vam želim naglasiti da je ono što nazivam osobnost samo vanjska maska unutranje individualnosti. Maska se može promijeniti naporom volje, potpomognuta inteligentnim razlučivanjem. Prvo otkrijte kakvu vrstu osobnosti imate, a tada ju počnite oblikovati, zapravo, razvijati. Stvorite mentalnu sliku onoga što želite biti. Tada mislite o njoj, gorljivo ju želite. Želite da biste ju imali, a zatim ju izrazite. Stalno ju izražavajte. Ponavljajte ju dok konačno ne materijalizirate vaš ideal u objektivnu realnost. Napravite dobar mentalni obrazac ili odljev, a tada u njega postojano ulijevajte vaš mentalni materijal. Iz odljeva će proizaći karakter i osobnost koju želite i koja vam je potrebna. Polirajte tu novorođenu osobnost sve dok ne počne isijavati sjajem. Možete biti ono što želite biti ako to želite dovoljno jako. Želja je majka činjeničnog stanja. Sjetite se još jednom starog pravila: OZBILJNA ŽELJA – POUZDANO OČEKIVANJE – ČVRSTA ODLUKA. Ove tri stvari vode postignuću. Sada, kada smo vam predali ovu malu tajnu uspjeha, iskoristite ju. Na vama je da djelujete i ostvarite uspjeh. Mi smo stisnuli gumb – vi morate napraviti ostalo.

Tema radionice objedinjuje relevantne oblasti s master nivoa kao i iz drugih ... Odgovarajući na pitanje koja je tajna njihovog uspjeha, mještani kažu da poštivaju sve mjere, a na ruku im ide i što se svi uglavnom bave poljoprivredom pa su stalno na otvorenom. UVEDENE STROŽE MJERE Eskalira broj zaraženih: Mobiliziraju se studenti, umirovljeni liječnici, Arena Kornjev je uvjeren da se tajna uspjeha i dominacije VK-a, naročito u prvim godinama, krije u besplatnom, premda ne uvijek legalnom sadržaju: "Sve je bilo svima dostupno i sve se nalazilo na jednom resursu: i glazba, i filmovi, i pornografija.

2020 17:03 > 21:07 Vijesti Autor: Ivana Dragičević 07. lis.

POVEZANE KNJIGE