Tko je jamio, jamio!

Tko je jamio, jamio! - Radović, Saša | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Radović, Saša
DIMENZIJA
8,47 MB
NAZIV DATOTEKE
Tko je jamio, jamio!.pdf
ISBN
3638798819139

OPIS

Republika Hrvatska poznata je u svijetu po korupciji i nefunkcioniranju pravosuđa. To su ujedno i temeljni razlozi i prepreke za njen ulazak u EU. Autoru su dobro poznate činjenice i okolnosti koje ovu tvrdnju u dovoljnoj mjeri potkrepljuju, ali ih posebno ne analizira. Njegov pogled usmjeren je na uzroke toga nepovoljnog stanja. Pronalazi ih u dvjema sjednicama vrhovnog državnog vijeća održanim 1991. godine, pa ih predstavlja i potanko prosuđuje.

Onaj eventualni višak u toj računici, posebice ako su to Je li, „tko je jamio, jamio je", pa…? Ni Plenkoviću nije nepoznato kako se, je li, proveo bivši dvomandatni predsjednik RH Stjepan Mesić kada su mu novinari cijedili mast zbog olakog predizborna obećanja da će „vratiti u Hrvatsku opljačkani novac i iznesen na tajne račune u inozemnim poreznim oazama". Figu je vratio. Prorok Rojs: Tko je jamio, jamio je bez posljedica Autor: Ponedjeljak, 25.

Tko je jamio, jamio je. Tko nije jamio nije bolje ni zaslužio. Dakle, svako iskorištavanje ratnog stanja ili stanja mirne reintegracije, te jadne situacije u kojoj se država nalazi, zbog koristoljublja je nedopustivo.

POVEZANE KNJIGE