Apokalipsa 2012

Apokalipsa 2012 - Lawrence E. Joseph | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Lawrence E. Joseph
DIMENZIJA
11,64 MB
NAZIV DATOTEKE
Apokalipsa 2012.pdf
ISBN
3096553371222

OPIS

Godine 2012. sigurno će se dogoditi nešto veliko. Jedni kažu da nas očekuje vrijeme povišene svjesnosti, dok drugi inzistiraju na tome da nam se sprema apokalipsa koja će radikalno promijeniti život na našem planetu. Treći, pak, smatraju da se diže previše prašine i da se neće dogoditi ništa senzacionalno. Što je od svega toga istina – otkrijte u ovoj inteligentnoj, provokativnoj i duhovitoj knjizi, s kojom nema šale! Hoće li 2012., kad Sunčev sustav pošandrca, biti godina u kojoj ćemo svi izgorjeti ili nestati sa Zemlje? Odgovor je zastrašujuće– možda. NASA, seizmolozi, paleontolozi, geolozi, meteorolozi, vulkanolozi, astronomi; velike drevne civilizacije, majanski kalendar, I Ching i Biblijski kod – čini se da u redovima stojepojedinici i institucije koji predviđaju da se ne bismo trebali truditi bilo što dugoročno planirati. Lawrence E. Joseph – novinar, konzultant iz područja znanosti i jedan od rijetkihkoji mogu pisati o mogućoj katastrofi, a da to bude zabavno – donosi zadivljujuće vijesti od sibirskih astronoma, geofizičara, majanskih šamana i vidovnjaka ili iz južnoafričkih opservatorija. Rezultat njegova istraživanja je stručan,ali i osoban, zabrinjavajućii istovremeno optimistačan pogled na tvrdnje o prekomjernom solarnom zračenju, aktivnosti supervulkana ispod Yellowstonea i poremećajima Zemljina magnetskog polja (između ostalih možebitnih uzroka propasti). Jedino pitanje koje trebamo postaviti jest : Želimo li nepripremljeni dočekati 2012.? Prevela: Radha Rojc Belčec

sigurno će se dogoditi nešto veliko. Jedni kažu da nas očekuje vrijeme povišene svjesnosti, dok drugi inzistiraju na tome da nam se sprema apokalipsa koja će radikalno promijeniti život na našem planetu.

- Optimist istražuje kraj civilizacije (Apocalypse 2012. An Optimist Investigates The End of Civilization, Harper Element, New York,... Apokalipsa 2012 - Lawrence E.

POVEZANE KNJIGE