Dadilja McPhee i veliki prasak

Dadilja McPhee i veliki prasak - Thompson, Emma | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Thompson, Emma
DIMENZIJA
5,70 MB
NAZIV DATOTEKE
Dadilja McPhee i veliki prasak.pdf
ISBN
6356832673734

OPIS

Gospodin i gospođa Green su u sretnom braku. Imaju troje djece i žive na farmi. No kad izbije rat, tata odlazi u vojsku, a mama ostaje sama s djecom. Moraju se snalaziti kako znaju i umiju, a ne čekaju ih baš med i mlijeko. Možda će čak morati i prodati imanje! Da stvari budu još gore, dolaze im i jezivo razmaženi, gotovo nepoznati rođaci iz grada, a i zli stric želi se dokopati imanja. Stvari prelaze sa zla na gore i baš kad se čini da više pomoći nema, na vrata pokuca čudesna dadilja McPhee. Nadahnuti hrvatski prijevod djelo je Petre Matić, a ilustracije potpisuje Scoular Anderson.

Koristeći sve trikove, od letećeg motocikla i statue koja oživi, od... Pet godina nakon prve ekranizacije, bh. publiku očekuje i nastavak priče filma Nanny Macphee and the big bang / Dadilja Makfi i veliki prasak.

Žanr: Komedija Scenario: Christianna Brand (knjige), Emma Thompson (Sense and Sensibility, 1995.) ... Nanny McPhee se pojavljuje na vratima mlade mame Isabel Green (Maggie Gyllenhaal), koja pokušava da vodi farmu dok je njen muž u ratu.

POVEZANE KNJIGE