De Nirova igra

De Nirova igra - Hage, Rawi | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Hage, Rawi
DIMENZIJA
12,31 MB
NAZIV DATOTEKE
De Nirova igra.pdf
ISBN
8554097081078

OPIS

De Nirova igra fascinantna je priča o dvojici prijatelja koja odrastaju u ratom zahvaćenom Libanonu, u podijeljenom Bejrutu, gdje svaki od njih bira svoju sudbinu. Pripovjedač Bassam pokušava se snaći u ratnom kaosu te na bilo koji način sakupiti dovoljno novca da pobjegne na Zapad, a njegov najbolji prijatelj George odluči pridružiti se kršćanskoj miliciji i postati onaj tko odlučuje o životu i smrti. De Nirova igrakanadskog pisca Rawija Hagea roman je o prijateljstvu, ratu, ljubavi, smrti i bijegu te ujedno jedna od najpotresnijih, najdramatičnijih i najpoetičnijih knjiga objavljenih u posljednjih nekoliko godina. Toliko neobično koliko i lijepo. Učinak udara traje mnogo dulje od trenutka pada bombe na zemlju. -Observer Remek-djelo… teško da se može pisati bolje nego što to čini Hage. -Literary Review of Canada Hageova energična proza u skladu je s brutalnošću opisanom u romanu, a nigdje ne pretjeruje napinjući narativni tragični luk – impresivni prvijenac. -Publishers Weekly Istodobno zgusnuta i lirična, Hageova pripovijest čudesna je u povezivanju modernih američkih akcijskih junaka i drevne arapske maštovitosti. Njihov je spoj zapanjujući i prelijep. -Booklist

Učinak udara traje mnogo dulje od trenutka pada bombe na zemlju. De Nirova igra kanadskog pisca Rawija Hagea roman je o prijateljstvu, ratu, ljubavi, smrti i bijegu te ujedno jedna od najpotresnijih, najdramatičnijih i najpoetičnijih knjiga objavljenih u posljednjih nekoliko godina. Molim Vas kontakt samo preko Kupinda.

Pripovjedač Bassam pokušava se snaći u ratnom kaosu te na bilo koji način sakupiti dovoljno novca da pobjegne na Zapad, a njegov najbolji prijatelj George odluči pridružiti se kršćanskoj miliciji i postati onaj tko ... DE NIROVA IGRA (Rawi Hage), Novi Grad, 15 KM, De Nirova igra fascinantna je priča o dvojici prijatelja koja odrastaju u ratom zahvaćenom Libanonu, u podijeljenom Bejrutu, gdje svaki od njih bira svoju sudbinu. Pripovjedač Bassam pokušava se snaći u ratnom kaosu te na bilo koji način sakupiti dovoljno novca da pobjegne na Zapad, a njegov najbolji prijatelj George odluči pridružiti se ... Bassam i George su prijatelji iz djetinjstva, odrasli u ratom razorenom Bejrutu.

POVEZANE KNJIGE