Hrvatska za stolom

Hrvatska za stolom - Biluš, Ivanka | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Biluš, Ivanka
DIMENZIJA
3,76 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvatska za stolom.pdf
ISBN
5190676551674

OPIS

Knjiga predstavlja hrvatsku tradicionalnu kuhinju, vještinu i kulturu priređivanja jela. Osim što sadrži niz naputaka kako pripremiti dobro i ukusno jelo, nudi bogatu i raznoliku hrvatsku gastronomsku kulturu, ali i sve ono što gastronomiju prati. Dakle, i raznolikost hrvatskih zemalja, njihovu povijest i tisućljetnu kulturnu baštinu kao nezamjenjiv dio hrvatskoga duhovnog identiteta. Hrvatska jela proizišla su iz različitih plodova zemlje Hrvata; i kontinentalnih i mediteranskih. U toj različitosti ogleda se i raznovrsnost hrvatske kuhinje i bogatstvo njezina stola. Kuharica „Hrvatska za stolom“ dostupna je i na engleskom, njemačkom i poljskom jeziku.

Mogla je birati koje želi te je uzela kineski Sinopharm. Oduševljeno rekla je kako je na miru popila i kavu Vedrana Rudan, poznata hrvatska spisateljica i komentatorica koja veliku ... Stjepan i Snježana sjeli su da se malo odmore.

A na katu spavalo. Kad dođe proljeće i ljeto, posla je preko glave.

POVEZANE KNJIGE