Informatika za maturu

Informatika za maturu - Skočir, Vesna | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Skočir, Vesna
DIMENZIJA
12,35 MB
NAZIV DATOTEKE
Informatika za maturu.pdf
ISBN
9767852463310

OPIS

Koncepti računala, tehnologije i aplikacija – priručnik za pripremu državne matureInformatička pismenost u srednjim školama obuhvaća koncepte računala, tehnologije i aplikacija. U ovome se priručniku ta područja razaznaju kao tri cjeline. Svaka cjelina predstavlja mali repetitorij srednjoškolskog gradiva sistematiziran po poglavljima, a na kraju svakoga poglavlja nalazi se veći broj detaljno riješenih zadataka. Podrobnije su objašnjeni apstraktni dijelovi nužni za razumijevanje rada računala. Vjerujemo da će ovaj priručnik omogućiti dobru pripremu za ispit iz informatike na državnoj maturi.

... Informatika za maturu, Koncepti računala, tehnologije i aplikacija priručnik za pripremu državne mature, Vesna Skočir ID EK000238544. Napiši recenziju.

Informatika je noviji naziv za znanost koja se putem raunala bavi prikupljanjem, obradom, pohranom, koritenjem i prijenosom informacija. ... Informatika za maturu, Koncepti računala, tehnologije i aplikacija priručnik za pripremu državne mature, Vesna Skočir ID EK000238544.

POVEZANE KNJIGE