Jadranski arhipelag priča priče

Jadranski arhipelag priča priče - Grupa Autora | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Grupa Autora
DIMENZIJA
12,79 MB
NAZIV DATOTEKE
Jadranski arhipelag priča priče.pdf
ISBN
4142449530615

OPIS

DVADESET je vrsnih hrvatskih književnika, pjesnika, slikara, publicista, koji se nikad do sada nisu pojavili zajedno unutar korica jedne knjige, ispričalo svoje doživljaje, razmišljanja o otocima i životu na njima. Neki su od njih i sami otočani, a ovo su njihove priče, refleksije, gledanja. Knjiga je zbirka autorskih djela, priča, pjesama i osobnih sjećanja koje sačinjavaju književni arhipelag. Sve su priče otoci jednako vrijedni onim stvarnim otocima. Na ovaj način dobili smo priliku da to zadovoljstvo podijelimo s vama koji ćete čitajući ovu knjigu otkriti tajne jednog od najčarobnijih mjesta na planetu: obalu i otoke na hrvatskoj obali Jadranskog mora, najljepšeg arhipelaga na Mediteranu. Nikad nisam živio dugo na otoku. Uvijek sam bio u njegovoj neposrednoj blizini. Možda je to razlog zašto se nismo umorili jedan od drugog. To je bio suživot u kojem su otočani i otoci imali svoje mjesto. Bilo da se radilo o otocima stockholmskog arhipelaga, gdje sam proveo najviše vremena, ili putujući arhipelazima Baltika ili sjevernog Atlantika. Profesionalno i privatno susretali smo se i uživali u zajedničkom druženju svaki put kad se za to pružila prilika. Saznanje o drugim otocima, koje nisam stigao posjetiti, dobio sam čitajući knjige koje je netko drugi napisao. Druženje s otocima druženje je s ljepotom i iskustvom. Za to je potrebno vrijeme posvećeno sebi i onima s kojima to vrijeme želite podijeliti. Gledajući unatrag, bilo je to vrijeme ispunjeno srećom i zadovoljstvom. Otkrivanje nepoznatih otoka i ljudi koji u svojoj izoliranosti predstavljaju svijet koji na prvi pogled egzistira sam za sebe, poštujući pravila koja sam sebi određuje, može se reći da je jedan način druženja, onako s udaljenosti, obazrivo i s poštovanjem. Kad samo škrti pogled i neprimjetno kimanje glavom pokazuje da ste primijećeni. Otok ima svoje zakone koje treba poznavati. Ako mu se približite kao turist posvećen sam sebi, možda ćete promašiti ono što je najvrednije: istinski kontakt s posebnom otočnom sredinom. Uvijek sam se nastojao približiti otoku na način kako to otok želi. Zauzvrat sam dobio od otoka: ljepotu i zadovoljstvo druženja. Na kraju moram priznati da sam u tom druženju ostao dužnik. Dugo sam tražio pravi način kako da mu se odužim. Odlučio sam napraviti knjigu s pričama o otocima ispričanim od onih koji to znaju ispričati. (Julije Skelin)

623,70 din Ušteda do: ... Cijena poziva obračunava se sukladno cjeniku: Fiksna mreža: 0,12kn/min Mobilna mreža: 1,23kn/min Knjiga Jadranski arhipelag priča priče, NOVO. Cijena 180 kn ~ 24 € Pošalji poruku Veleprodajna cijena: Približno: Netto cijena: PDV: Šifra oglasa: 28609049 Podijeli Spremi Osnovne informacije Lokacija Grad Zagreb, Novi Zagreb - Istok, Dugave ... Arhipelag objavljuje praktično celokupnu Kišovu književnost u posebnoj ediciji i u posebnoj opremi: piščeve romane, priče i novele, sabrane pesme, televizijske i pozorišne drame, kao i dva filmska scenarija koja ranije nisu objavljivana u Kišovim izabranim... Tvrdi uvez 264 stranice Turističke monografije Jadranski arhipelag priča priče The Adriatic Archipelago Telling Tales Oznaka: Naziv publikacije: Jadranski arhipelag priča priče ISBN/ISSN: ISBN 978-953-316-120-4 Autor: grupa autora / group Knjiga je zbirka autorskih djela, priča, pjesama i osobnih sjećanja koje sačinjavaju književni arhipelag.

godine proširili smo našu bogatu ponudu i na AUTOPROGRAM.Našim kupcima nudimo kvalitetne proizvode renomiranih svjetskih proizvođača i to sve uz iznimno pristupačne cijene. Knjiga: Jadranski arhipelag priča priče, pisac: Grupa autora, Monografija, Tuzla, 60,40 KM, Izdavač: Algoritam Zagreb, strana: 263, Latinica, Tvrdi uvez, Hrvatski ... Jadranski arhipelag priča priče Tekstualna građa, tiskana . CITIRANJE.

POVEZANE KNJIGE