Proslava razvoda

Proslava razvoda - Dave, Laura | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Dave, Laura
DIMENZIJA
9,46 MB
NAZIV DATOTEKE
Proslava razvoda.pdf
ISBN
5006729569826

OPIS

Gwyn Huntington zna kako se priređuju zabave. A Hunt Hall, njezin savršen viktorijanski dom u Montauku, na najistočnijem dijelu Long Islanda, vidio je proslava i proslava. No na dan svoje trideset i pete godišnjice braka, Gwyn je pri kraju s pripremama za posljednju zabavu koju će tamo održati. Bit će to posljednji put da je prisutna u veselom metežu u Hunt Hallu. Posljednji će put odigrati ulogu gospođe Thomasa Huntingtona. U Montauku su proslave razvoda postale sasvim uobičajene, ako ne i mondene. A Gwyn je odlučila da će njezina biti nešto posebno.Ne tako daleko, tog istog jutra, Maggie Mackenzie sjedi na podu svog stana u Brooklynu i pokušava organizirati svoj novi život. Bivša novinarka, zaljubila se u divnog muškarca s kojim se i zaručila, a s njim planira i otvoriti restoran. To je i dan kada će upoznati roditelje svog zaručnika. No prigoda oko koje će se sastati s Nateovim roditeljima čini Maggie nemalo nervoznom. Proslava razvoda prikazat će nam živote dviju žena koje se u istom trenutku nađu na suprotnim polovima braka. Uza sve što ih razdvaja – daljina, životne okolnosti, godine – Gwyn i Maggie imaju i nešto zajedničko: obje znaju da stoje na velikoj životnoj prekretnici. Gwyn se dugo priprema¬la za ovaj dan: posljednji predvidljiv dan prije nesi-gurne budućnosti. Kako krenuti dalje kad je brak bio ono što ju je posljed¬njih trideset pet godina određivalo? Pred dvjema heroinama Proslave razvoda ista su pitanja: koliko se treba truditi kad je u pitanju ostanak s osobom koju volite? Prava na filmsku ekranizaciju ove prave ženske priče otkupio je Universal Studios za Echo Films, produkcijsku kuću Jennifer Aniston i Kristin Hahn.

Uza sve što ih razdvaja - daljina, životne okolnosti, godine - Gwyn i Maggie imaju i nešto zajedničko: obje znaju da stoje na velikoj životnoj prekretnici. Pred dvjema heroinama Proslave razvoda ista su pitanja: koliko se treba truditi kad je u pitanju ostanak s osobom koju volite? Meki uvez 236 stranica Ljubavni i erotski. Cijena poziva obračunava se sukladno cjeniku: Fiksna mreža: 0,12kn/min IZDANA BROJNA UPOZORENJA DIVLJA 'NOVA ZVIJER S ISTOKA' - Sprema se veliko finale zime: Napadalo metar snijega, otkazano sve, a na cestama - grozni uvjeti proslava razvoda - Najnovije vesti iz Srbije - Online vesti, novosti: Srbija Danas. Nekada je bilo sasvim nezamislivo slaviti razvod braka, a sada je sve popularnije da se taj čin na različite kreativne načine obeležava - od religijskih rituala sličnih venčanju do otkačenih običaja koji uključuju WC papire. ĐAKOVO.

(IKA) - Porečko-pulski biskup Ivan Milovan na blagdan sv. Petra i Pavla u ponedjeljak 29.

POVEZANE KNJIGE