Proslava razvoda

Proslava razvoda - Dave, Laura | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Dave, Laura
DIMENZIJA
11,43 MB
NAZIV DATOTEKE
Proslava razvoda.pdf
ISBN
8612747290346

OPIS

Gwyn Huntington zna kako se priređuju zabave. A Hunt Hall, njezin savršen viktorijanski dom u Montauku, na najistočnijem dijelu Long Islanda, vidio je proslava i proslava. No na dan svoje trideset i pete godišnjice braka, Gwyn je pri kraju s pripremama za posljednju zabavu koju će tamo održati. Bit će to posljednji put da je prisutna u veselom metežu u Hunt Hallu. Posljednji će put odigrati ulogu gospođe Thomasa Huntingtona. U Montauku su proslave razvoda postale sasvim uobičajene, ako ne i mondene. A Gwyn je odlučila da će njezina biti nešto posebno.Ne tako daleko, tog istog jutra, Maggie Mackenzie sjedi na podu svog stana u Brooklynu i pokušava organizirati svoj novi život. Bivša novinarka, zaljubila se u divnog muškarca s kojim se i zaručila, a s njim planira i otvoriti restoran. To je i dan kada će upoznati roditelje svog zaručnika. No prigoda oko koje će se sastati s Nateovim roditeljima čini Maggie nemalo nervoznom. Proslava razvoda prikazat će nam živote dviju žena koje se u istom trenutku nađu na suprotnim polovima braka. Uza sve što ih razdvaja – daljina, životne okolnosti, godine – Gwyn i Maggie imaju i nešto zajedničko: obje znaju da stoje na velikoj životnoj prekretnici. Gwyn se dugo priprema¬la za ovaj dan: posljednji predvidljiv dan prije nesi-gurne budućnosti. Kako krenuti dalje kad je brak bio ono što ju je posljed¬njih trideset pet godina određivalo? Pred dvjema heroinama Proslave razvoda ista su pitanja: koliko se treba truditi kad je u pitanju ostanak s osobom koju volite? Prava na filmsku ekranizaciju ove prave ženske priče otkupio je Universal Studios za Echo Films, produkcijsku kuću Jennifer Aniston i Kristin Hahn.

Simon Rožman: Jako bitna tri boda, stvorili smo jako puno prilika. Vrlo adekvatan dizajn torte za proslavu 30 godina razvoda braka - Za mene je ovih 30 godina bilo 30 godina oslobođenja i to slavim sa prijateljima. Bila sam 18 godina u braku koji nije bio dobar, bilo je haotično.

Srećković ... Novi trend: proslava vjenčanja? Ne, proslava razvoda! U prometu za vikend 188 prekoračenja brzine, a i 24 alkoholizirana vozača. U riječkoj bolnici od koronavirusa preminulo 5 pacijenata.

POVEZANE KNJIGE